To je to što me zanima!

Igor Budan ponovno zabio, Inter sretno kroz Bergamo

Parma je uzela jedan bod doma protiv Lazija, a Inter je zadržao četiri boda prednosti u kolu talijanske lige u kojem strijelci nisu briljirali
Vidi originalni članak

Šesnaest minuta utakmice je prošlo kada je visoki Riječanin u dresu Parme odlično reagirao u šesnaestercu Lazija i doveo Parmu u vodstvo. No peti Budanov gol ove sezone nije bio dovoljan Parmi da uzme tri boda. Čak je i ovaj jedan morala spašavati. Pandev i Bianchi su u samo tri minute preokrenuli rezultat, a na kraju bogatog poluvremena na konačnih 2-2 izjednačio je Paci.
Atalanta je u Bergamu bila bolja momčad od Intera, ali ovoga puta u prilog joj nije išao jedan mali detalj - u nogometu se broje golovi. Domaći nogometaši pucali su petnaest puta, a Interovi samo dvaput! No oba ta udarca su završila u mreži, prvo Vieirin, pa Balotellijev, i Inter ponovno ima četiri boda više od Rome.
Četiri boda prednosti pred Milanom u borbi za zadnje mjesto u borbi za Ligu prvaka održala je i Fiorentina. Golovima Pazzinija i Mutua pobijedili su 2-0 Regginu na Artemio Franchiju.
Golom Vannuchi u 88. minuti Empoli je u gostima pobijedio Torino i maknuo se s dna prvenstvene ljestvica. Začelje sada drži Reggina. Catania je bila uvjerljiva protiv Napolija i zakoračila prema ostanku u ligi, a Sampdoria se domaćim trijumfom protiv Livorna bodovno poravnala s Milanom. Siena je povela na svom travnjaku u ogledu s Udineseom, ali vodstvo je trajalo samo osam minuta. Floro Flores je pogodio u 77. minuti za podjelu bodova.

ATALANTA - INTER 0-2 (Vieira 21, Balotelli 74)
CATANIA - NAPOLI 3-0 (Colucci 4, Spinesi 16, Vargas 48)
FIORENTINA - REGGINA 2-0 (Pazzini 23, Mutu 90)
PARMA - LAZIO 2-2 (Budan 17, Paci 43 / Pandev 35, Bianchi 38)
SAMPDORIA - LIVORNO 2-0 (Maggio 67, Bonazzoli 85)
SIENA - UDINESE 1-1 (Kharja 69 / Floro Flores 77)
TORINO - EMPOLI 0-1 (Vannucchi 88)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • calimero30 06.04.2008.

    Jos jedan decko igra odlicno. Andrej Keric, U21 reprezentativac, igra fantasticno za Slovan Liberec u Ceskoj Gambrinus 1.ligi gdje je uvjerljivo najbolji igrac i najefikasniji napadac sa 6 golova iz 8 nastupa. ( 6 iz 7 kao starter). Ovo je video njegove posljednje partije protiv Mlade Boleslav zacinjene prekrasnim golom: http://www.youtube.com/watch?v=qTk-avYKr2c a ovo su svi njegovi golovi za Liberec do sada: http://www.youtube.com/watch?v=9mLwQGcjp-8

  • calimero30 06.04.2008.

    video gola: http://www.youtube.com/watch?v=b4xywUn2Zm8

Komentiraj...
Vidi sve komentare