To je to što me zanima!

Igor Miličić kao najpopularniji košarkaš Poljske igra All Stars

Jedini hrvatski predstavnik u poljskoj košarkaškoj ligi, 35-godišnji Splićanin Igor Miličić skupio je najviše glasova u odabiru petorki za poljski ALL Stars 16. siječnja
Vidi originalni članak

U poljskoj košarkaškoj ligi hrvatska ima jednog predstavnika. Igor Miličić (35) kapetan je AZS Koszalina i skupio je najviše glasova u odabiru petorki za poljski ALL Stars, a kojemu će sudjelovati najbolji prvoligaški igrači podijeljeni u Sjevernu i Južnu momčad. 

Miličić, koji je većinu karijere proveo u Poljskoj, skupio je 2.745 glasova i kao najbolji asistent lige (6,1 asistencija u prosjeku) predvodit će petorku Sjevera u utakmici koja se 16. siječnja igra u Kaliszu. 

Uz Miličića u petorci Sjevera su još Cameron Bennerman (Energa Czarni Slupsk), Slaviša Bogavac (AZS Koszalin), Zbigniew Bialek (Energa Czarni Slupsk) i Ratko Varda (Asseco Prokom), dok će za Jug startati Walter Hodge (Zastal Zielona Gora), Andrzej Pluta (Anwil Wloclawek), Harding Nana (Polonia Varšava), Jakub Dloniak (Zastal Zielona Gora) i Chris Burgess (Zastal Zielona Gora). 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bene 12.01.2011.

    Miličić je rodjen u Sl.Brodu 100% ali živi Splitu! Ja san igra s njim u svim mladjim repkama i mogu reć da je on najbolji hr. play u zadnjih 15 godina. Ima je pregled ka šta nema ni Roko ni Planinić. Ima je teku operaciju i od tad je nesta iz Hrvatske. Znan da je u Poljskoj osvojija sve šta se da. I sad bi nam dobro doša u repki :) Samo tako Majstore

  • damirijus 12.01.2011.

    rajon toćni su ti podaci a meni je drago da još igra i da je napravio karijeru makar u poljskoj pozdrav bivši školski kolega sretno !!!!!!!

  • rajonrondo 12.01.2011.

    mislim da je igor miličić rodjen u bosanskom brodu,igrao je u orioliku iz slavonskog broda i onda je otišao u split.imao je tešku ozljedu koljena, i tadašnja uprava i trener su odlučili dati priliku damiru mršiću koji je stigao iz tuzle.miličić je bio jako talentiran i šteta je da nije napravio veću karijeru kao d.mršić i d.mulaomerović.

Komentiraj...
Vidi sve komentare