To je to što me zanima!

Igor Pamić: Čuvajte nas se svi, Igor Štimac je sljedeći

Igor Pamić s Karlovcem i dalje je prvi pratitelj Dinama. Slavio je u Varaždinu, a u subotu mu u goste dolazi veliki prijatelj i kolega Igor Štimac
Vidi originalni članak

Da smo imali samo malo sreće, samo malo, sad bi s 28 bodova bili prvi u Hrvatskoj, priča Igor Pamić trener Karlovca.
Karlovčani su do prošlog tjedna u prvenstvu, uz Dinamo, bili jedina neporažena momčad no 'medeni mjesec’ prekinula je Lokomotiva.
- Dečki su bili jako utučeni. Dvije i pol godine pobjeđujemo, nisu navikli gubiti... Gledao sam ih na treningu i to nisu bili isti igrači. Srećom, brzo smo se podigli  - kaže Pamić nakon pobjede u Varaždinu koja ih je vratila u vrh. Kod 0-0 u Varaždinu izvadio je kapetana i najiskusnijeg igrača Jerneića, a ubacio mladog Tokića. Ovaj je zabio za pobjedu.
- Ma slučajno.. Ubacim Štefančića, koji mi par kola prije donese pobjedu, svi kažu slučajno. Ubacim Tokića, on zabije, opet slučajno. Kad to naprave Alex Ferguson i Jose Mourinho onda su vrhunski treneri, a kad to isto napravim ja, onda je to slučajno - kaže Pamić.
Sljedeće kolo u grad na četiri rijeke stiže Zagreb koji predvodi Igor Štimac, bivši Pamićev suigrač u reprezentaciji i veliki prijatelj. Zagrebaši još uvijek nemaju ni boda.
- Jao, jao... - zavapio je Pamić i nastavio:
- Jako dobra momčad koja je dobila odličnog trenera. Igor je moj veliki prijatelj i veselim se druženju s njim. No, bodove neka zaboravi, oni ostaju u Karlovcu. Čuvajte nas se svi!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tahuti 27.09.2009.

    \"ludi paminjo\", u Os svaku noć do zore u noćnom klubu,ali na svakoj tekmi bio je odličan. sretno.

  • torcastob 27.09.2009.

    torcida 1950...nisu misli na to...može bit jedini kao klub satelit,ali onda ih mor anavest još 10-ak....

  • 27.09.2009.

    Šta ste zavidni...nek briju...ko j... Dinamo i Hajduk...

Komentiraj...
Vidi sve komentare