To je to što me zanima!

Igor Pamić: Glover je lažljivac, ali ja mu želim uspjeh u Istri...

FRUSTRIRANI TRENER Eto, ja sam očito kriv za sve, zato odlazim, ali molim gazdu kluba Michaela Glovera da stavi Istru ispred sebe, rekao nam je Igor Pamić
Vidi originalni članak

Četiri i pol godine sam bio u klubu, ali nemam osjećaj da je toliko prošlo. I na kraju mi se čini da bi bilo najbolje da nisam ni došao, kaže Igor Pamić, do prekjučer najdugovječniji trener u HNL-u.

Istru je ostavio na sedmome mjestu, ali otkaz je “visio u zraku” već neko vrijeme. Stigao je telefonski.

- Jako sam frustriran nakon svega, pogotovo odnosom gazde prema klubu i navijačima - rekao je Pamić, misleći na Amerikanca Michaela Glovera, koji je ljetos preuzeo pulskog prvoligaša.

Nije na njega ostavio dobar dojam. Najblaže rečeno...

- Nikad u životu nisam sreo tako ‘ozbiljnoga gospodina’ kao što je Glover - ironično ističe Pamić pa dodaje:

- Ne poznajem čovjeka koji toliko laže! Sad ga nakon svega samo molim da Istru stavi ispred sebe.

Ljuti “Paminja” što je ispalo da je on kriv za sve, a problema je u Istri zapravo jako puno. Oni su, prije svega, organizacijske prirode...

- Nisam želio da neki igrači igraju ispred nekih drugih - otkrio je samo dio priče Pamić, koji će odsad čekati novu priliku negdje drugdje.

- Svima koji prate nogomet u Hrvatskoj mogu poručiti da sami procijene što sam napravio za Istru. Sad, kad sam na odlasku, mogu još samo reći da ljudima iz uprave kluba žarko želim da uspiju - zaključio je Pamić.

Titulu najdugovječnijeg sad preuzima Matjaž Kek. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • golman 09.10.2015.

    Ili jos jednostavnoje: Nevene Sprajceru pusti Igora Pamica. Ne vuci ga sa sobom na dno!

  • golman 09.10.2015.

    Igore, divu iz Zminja, sada i nema bas puno izbora. Davljenik se za slamku hvata, a samo je istina ta slamka spasa. Godinama si stvarao Pamic brend, sacuvaj ga. Reci istinu, koliko god ona bila bolna. Ucini to zbog mnogih koji te vole. Savjetnici Frajevi, Fricevi, Brokevi i ostali dusebriznici, pustite Igora da olaksa svoje srce, olaksa svoju dusu i pomozite mu da se rijesi covjeka koji ga prati kao crna sjena, koju vuce za tobom. Ne dozvolite da ga odvuce na dno dna.

  • bokipula 07.10.2015.

    igraci su sami rekli da je uzimao pare da uopce dodjes na probu u istru trebao si dat pamicu lovu sve je on uzimao i radio kako je zelio,imao je 3-4 super igraca kao otocchian koji igra za inter sad,maloga grbca koji je bio super talenat itd neke je dao u rovinj sve redom domaci decki ali ne oni ne daju pare treba dovest crnogorce i srbine koji ce dat pare pamicu i eto kluba PAMIC je mislio biti MAMIC.

Komentiraj...
Vidi sve komentare