To je to što me zanima!

Igor Rakočević mogao bi otići u Montepaschi Sienu

Igor Rakočević, 31-godišnji srpski košarkaš i vođa španjolske TAU Ceramice, mogao bi tijekom ljeta promijeniti klub, prvi put nakon 2006. godine
Vidi originalni članak

Tada je, naime, iz madridskog Reala došao u Vitoriju, te je sa TAU Ceramicom prošle sezone osvojio naslov prvaka Španjolske. Isto tako, ove sezone je Rakočević vodio momčad do prvog mjesta u regularnom dijelu ACB sezone, a trenutačno TAU Ceramica igra finalnu seriju protiv Barcelone (prva finalna utakmica na rasporedu je danas, u četvrtak). Talijanski mediji navode da je agencija, koja se brine za ovog beka TAU Ceramice, boravila ovaj tjedan u Sieni na pregovorima s Montepaschi Sienom, apsolutnim vladarom svih košarkaških zbivanja u Italiji.
- Ne krijemo pregovore. Nećemo u javnost izlaziti s nikakvim ciframa, ali je znano da su nas prije kontaktirali iz Efes Pilsena, a u posljednje vrijeme i iz Siene, rečeno je u izvješću agencije koja stoji iza Rakočevića.
Siena trenutačno igra finalnu seriju Lega A Basketa i brani naslov prvaka protiv Armani Jeans Milana, te vodi nakon prve utakmice 1-0. No, njihova velika želja je konačni proboj na europsku scenu, gdje su najdalje dogurali prošle sezone, kada su igrali polufinale Final Foura (poraz od Maccabija).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • spectre_1 11.06.2009.

    pa briga mene za nekog srbina i gdje ce on ici..jel ovo hrvatski portal ili šta??? šta nas boli neka stvar gdje ce neki cedo nastavit karijeru

Komentiraj...
Vidi sve komentare