To je to što me zanima!

Pokrovčeva udovica od Štimca želi 10.000 €: Izbjegao suđenje

Obitelj pokojnog nogometnog menadžera Dina Pokrovca tuži Igora Štimca. Traže povrat 10.000 eura koje je pokojni Pokrovac Igoru Štimcu posudio još 2004. godine
Vidi originalni članak

Jučer je u Splitu održano ročište u sporu u kojem obitelj pokojnog nogometnog menadžera Dinka Pokrovca tuži izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Igora Štimca. Supruga Moravka i kćer Matea traže od Štimca povrat 10.000 eura uvećanih za kamate, koje mu je pokojni Pokrovac posudio još 2004. godine.

Štimac se nije pojavio na sudu, a njegov odvjetnik Joško Čeh opravdao ga je službenim putovanjem sutkinji Vesni Šprljan - Prelević, koja je novu raspravu zakazala za početak prosinca.

- Mogu vam potvrditi činjenicu da je održana rasprava pred Općinskim sudom u Splitu, kao i činjenicu da se na raspravi nije pojavio tuženik, gospodin Igor Štimac - kazao je zastupnik tužiteljica, zagrebački odvjetnik Robert Jančik i dodao:

- Nasljednice pokojnog Pokrovca imaju čvrsta saznanja kako je Štimac od njega posudio novac i nije ga vratio. Pokušali smo u nekoliko navrata stupiti u kontakt s tuženikom i problem riješiti na miran način, kako bi izbjegli negativan publicitet, no u tome nismo uspjeli, te je slučaj dobio sudski epilog - kazao je Jančik, koji je odbio komentirati tijek rasprave.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • daljinac 26.08.2012.

    kakav štimac takav nogomet !!

  • goodcat 25.08.2012.

    da realnost2 a Štimac je uboga sirotinja koja je eto morala ić posuđivat lovu od "poslovnog" čovjeka da prehrani obitelj.Inače je tako skroman iskren miran i ispravan čovjek buhubuhu maa nemora ni vratit-mi čemo skupit za njega..

  • aragon 25.08.2012.

    PORUKA TORCIDE ŠTIMCU VEZANA ZA NJEGOVU HNS KANDIDATURU TRANSPARET TORCIDE za vrijeme utakmice Hajduk – Anderlecht: Tko o čemu Igor Štimac o poštenju. Igore odje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare