To je to što me zanima!

Igor Vori debitirao pobjedom na klupi Sesveta: Varaždinci bez šanse u derbiju Premijer lige

Nije Vori mogao zamisliti bolji debi na klupi momčadi s istoka Zagreba. U derbiju Lige A Sesvečani su došli do pobjede 37-31 i tako se odlično zagrijali za uzvratnu utakmicu 2. kola EHF kupa u Azerbajdžanu
Vidi originalni članak

U Varaždinu se danas unaprijed odigrala utakmica sedmog kola Lige A Paket24 Premijer lige. Rukometaši Varaždina dočekali su Sesvete koje su trenerskom rošadom koja se odigrala ovaj tjedan dodatno privukle zanimanje javnosti. Naime, Silvio Ivandija zbog privatnih je razloga napustio klupu Sesveta, a tamo je sjeo legendarni pivot Igor Vori.

DOZNAJEMO Rošada u Sesvetama! Ivandija dao ostavku, Vori novi trener

Nije Vori mogao zamisliti bolji debi na klupi momčadi s istoka Zagreba. U derbiju Lige A Sesvečani su došli do pobjede 37-31 i tako se odlično zagrijali za uzvratnu utakmicu 2. kola EHF kupa u Azerbajdžanu.

IZBORNIK O POPISU Perkovac za 24sata otkrio zašto je otpisao Štrleka, Čupića, Šegu: Pitanje je hoće li tada još igrati

Sesvete su od početka kontrolirale utakmicu, a već su u prvom poluvremenu imale prednost od pet razlike. Varaždinci nisu imali rješenja za sesvetski napad, dok su Sesvečani jako dobro zaustavili Fabijana Grubišića i Dominika Novaka, dvije najopasnije napadačke opcije Varaždinaca.

Na odmor Sesvečani odlaze s rezultatom 20-14, a Varaždin ni u nastavku nije ima rješenje za igrače Sesveta. Najraspoloženiji u redovima pobjedničke momčadi bili su Nikola Finek i Davor Gavrić. Jako dobar početak trenerske karijere u domaćoj ligi za Igora Vorija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare