To je to što me zanima!

Igor Vori oprostio Zagrebu 40.000 eura samo da ode

Ponajbolji svjetski pivot navodno je na račun CO Zagreba uplatio 40.000 eura kako bi mogao otići u Njemačku i zaigrati za bogati Hamburg SV
Vidi originalni članak

Nakon što mu je plaća kasnila samo jedan dan, Igor Vori (28) odlučio je raskinuti ugovor s CO Zagrebom i potpisati za njemački Hamburg. U HSV je stigao bez odštete, no zagrebaši su navodno kočili njegovu registraciju za novi klub. Zato je Vori, kako navodi njemački Bild, odlučio CO Zagrebu “oprostiti” dugovanje samo kako bi mogao zaigrati za HSV. Samoinicijativno je na račun zagrebaša uplatio 40.000 eura, odnosno dvije mjesečne plaće, te je iz Zagreba odmah stigla ispisnica...
- To je čista laž! Izmišljotina! Još jednom su Vori i HSV ispali krajnje nekorektni prema nama - rekao je direktor CO Zagreba Bartol Kaleb i uzbuđeno dodao:
- Naš klub nije primio ni eura od Vorijeva transfera! Igrač nije poštivao procedure HRS-a, EHF-a i kluba. No i tada smo mu izašli u susret, dali smo mu ispisnicu iako je lažirao, a to smo grafološkom analizom utvrdili, potpis na zahtjevu za raskidom ugovora.
Kaleb tvrdi kako je CO Zagreb isplatio Voriju sva dugovanja:
- Dobio je sve, istina, sa zakašnjenjem, ali sve smo mu isplatili. Ne znam o kakvih 40.000 eura on priča, mi nikakav novac nismo dobili - zaključio je Kaleb, a Vori iz Njemačke nije želio komentirati situaciju. Debitirao je za HSV i u prve dvije pripremne utakmice zabio osam golova...

KALEB: HAMBURG NAS KOKOŠARI, BEZOBRAZNI SU
Čelnici HSV-a dolazak u Zagreb najavili su za 10. ili 11. kolovoza kako bi napokon zgotovili pregovore oko odlaska Domagoja Duvnjaka u HSV.
- Ma kokošare, bezobrazni su - zaključio je Bartol Kaleb.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • HBCRO 11.08.2009.

    A logično da žele otići.Duvnjak statira na klubi otkad je Balić došao,a i Vori crkava jer nemaju još jednog igrača na toj poziciji da ga katkad zamijene.Kao da nitko od vas ne bi otišao u drugu firmu da vam tamo nude veću plaću.

  • mad p 07.08.2009.

    dajte vi filozofi ne seriite,da igrate rukomet znali bi neke stvari,pratite samo nogomet...

  • dboras4 04.08.2009.

    ako me pamćenje ne vara bilo je rečeno da će sljedeće sezone vori i duvnjak dobiti veće mjesečne svotice i da će iz tog razloga plaće bit smanjene džombi,baliću,lazarovu...nitko se nije ni nadao da će ova dvojica napravit to što su napravili i to nije fer prema klubu.s druge strane nije ni loše da odu igrat za neki jači klub i da skupljaju iskustvo koje neće biti za bacit i koristit će repki.bit će još vremena i da ponovno zaigraju za zagreb(naravno,ako im to više bude dopušteno.ali vjerujem da će se strasti brzo smirit)

Komentiraj...
Vidi sve komentare