To je to što me zanima!

Igor Vori: Volio bih da se na tribinama okupi stara klapa...

Sasvim mi je svejedno igram li protiiv Srbije ili Irana, uvijek želim pobijediti. Nema potrebe da se napuhava atmosfera, svi mi smo prijatelji međusobno, rekao je Vori
Vidi originalni članak

U Golužinim rotacijama, ponekad gotovo hokejaškim, do daha je malo došao i kapetan Igor Vori. Više ne igra svih 60 minuta, i napad i obranu, više mu nisu jedini odmor one dvije minute kad ga suci eventualno isključe.

- Da, više ne igram 58, nego 50 minuta po utakmica. Velika promjena - nasmijao se Vori i dodao:

- Prije sam bio mlađi, mogao sam odigrati pet utakmica u pet dana. 

Dio igrača gori od želje da sruši Srbiju usred Beograda, ali Vori nije jedan od tih.

- Vidim da svi govore da je ovo posebna utakmica, kao igramo sa Srbijom, ali meni je ona posebna samo po tome što je polufinale EP-a. Sasvim mi je svejedno igram li protiiv Srbije ili Irana, uvijek želim pobijediti. Stvarno nema potrebe da se napuhava atmosfera, svi mi igrači smo prijatelji međusobno, družimo se, stvarno nema razloga za 'nabrijavanje' - kaže kapetan.

Jedan je od trojice "preživjelih" iz Portugala, svjetskog zlata koje je promoviralo ovu generaciju. On, Balić i Lacković. Svi ostali su se izmijenili.

- I sad smo odlična klapa, super se slažemo, nema podjela na stare i mlade, svi smo ovdje na istom zadatku. Ali naravno da mi nedostaje ona moja generacija. Davor, Dempa, Pero, Zrna... Volio bih da se okupe i dođu nas poduprijeti s tribina. To bi bilo jako lijepo - rekao je Vori.

Srbi djeluju moćno na ovom turniru, Hrvatska će morati biti u vrhunskom izdanju.

- Imaju jako dobru obranu, primili su najmanje golova na EP-u, a i ono što prođe, golman Stanić obrani. Ali imamo i mi svoje adute, budemo li igrali kao ovih dana, sve će biti u redu - uvjeren je Igor Vori.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dren_1 27.01.2012.

    Ima gospode na ovom portalu koji ne mogu shvatiti da je gospodin Goluža izbornik i on vodi ovo prevenstvo.Svima koji bi željeli vidjeti Linu na trenerskoj klupi neće iči.

  • user_60176 27.01.2012.

    Ajmo Po Zlato Kauboji!!!

  • civiks1 27.01.2012.

    Vori pametno zbori!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare