To je to što me zanima!

Igra samo pobjeda: Poraz od Partizana bio bi kraj za Cedu...

Eliminacijska je utakmica. Tko izgubi ispada iz utrke za Final Four. O njima se sve zna, bit će to pravi derbi, rekao je Cedevitin Šuput, koji dočekuje 'svoj' Partizan
Vidi originalni članak

Ono što je uoči početka sezone označeno kao glavni okršaj u borbi za vrh ABA lige, sasvim neočekivano pretvorio se u grčevitu borbu za plasman na Final Four. Cedevita i Partizan nisu opravdali očekivanja te će večeras u Domu sportova igrati ključni dvoboj kako bi ostali u igri za nastup na završnom turniru.

Cedevita je osma a Partizan šesti što znači da objema momčadima samo igra pobjeda. Zagrebačku momčad predvodit će dva bivša partizanovca Vlado Ilievski i Predrag Šuput.

- Eliminacijska je utakmica. Tko izgubi ispada iz utrke za Final Four. O njima se sve zna, bit će to pravi derbi. Naš problem nije Partizan, odnosno momčadi iz vrha ABA lige. Mi smo plasman na Final Four doveli u pitanje utakmicama s momčadima iz 'donjeg doma' - rekao je Šuput uoči utakmice.

Poraz bi vrlo vjerojatno značio kraj Cedevitinih nadanja, zbog koš-razlike tražit će pobjedu višu od tri razlike, s kojom su izgubili u prvoj utakmici sezone u Pioniru (58-55).

Utakmica je na rasporedu u 17 sati.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • daljinac 03.03.2013.

    POBIJEDIT ĆEMO IH SIGURNO ! ajmo ceda

  • ssiissaa 03.03.2013.

    sve bi bilo drugacije da su prosli tjedan sredili solnoka...i vrh tablice i dno,ovako sam se nadat da ce cedevita dobit i da cemo imat jednog prestavnika u final fouru :)

  • ZIBEL BOY 1982 03.03.2013.

    Tko zna jel dolazi Žare na tekmu....da sretne starog frenda Parangala....hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare