To je to što me zanima!

Igra u Milanu, a trenirao je sa Sevillom: Što će reći Montella?

Na Čizmi se u zadnje vrijeme špekulira da je Baccin odlazak sve izvjesniji i da bi Kolumbijac već u siječnju mogao spakirati kofere. Jedna od potencijalnih destinacija je i bivši mu klub Sevilla
Vidi originalni članak

Milanov napadač Carlos Bacca (30) ima manju ozljedu i zbog nje je propustio pobjedu kod Empolija 4-1 u 14. kolu Serie A čime je klub iz grada mode smanjio zaostatak za vodećim Juventusom na četiri boda. Dok su se njegovi suigrači borili protiv momčadi koja se bori za ostanak u najvišem rangu talijanskog nogometa, Bacca je posjetio bivše suigrače iz Seville.

S tribine je gledao pobjedu nad Valencijom 2-1 i tu nema ništa čudno jer mu je trener 'rossonera' Vincenzo Montella dao dopuštenje za to. No ostaje vidjeti kako će Aeroplanino reagirati nakon što je kolumbijski reprezentativac odradio trening s peterostrukim osvajačem Europske lige.

Na Čizmi se u zadnje vrijeme špekulira da je Baccin odlazak sve izvjesniji i da bi Kolumbijac već u siječnju mogao spakirati kofere. Destinacija je i dalje nepoznata, govori se o odlasku u West Ham koji ga i dalje želi, u PSG kod Unaija Emeryja, ali i povratku u Sevillu.

Prošlogodišnji najbolji strijelac Serie B Gianluca Lapadula u zadnje vrijeme pokazuje da nije promašaj. Podigao je formu, uvijek daje sve od sebe i slijedom svega golovi su došli. Milan ima napadača na kojeg može računati u slučaju Baccina odlaska. Je li Kolumbijac dao nagovijestiti gdje bi mogao nastaviti karijeru?

Idi na 24sata

Komentari 7

  • strmi007 28.11.2016.

    Dinamoooooooooooooooooooooo

  • area 62 28.11.2016.

    Ha, ha, kao nije znao Montella gdje mu ide :)) Neka se tamo uklopi što prije - to bolje za Milan, jer onako imaju još 3-4 imena na listi za prodaju.

  • niner 28.11.2016.

    Nije odradio trening sa sevillom nego ih je posjetio za vrijeme treninga... u svakom slucaju nadam se da mogu izvuc bar 20 miliona od nekoga

Komentiraj...
Vidi sve komentare