To je to što me zanima!

Igrač Bilićevog Bešiktaša propucan u rame nakon remija

Tore je nakon remija 1-1 u nedjeljnom gradskom derbiju protiv Fenerbahčea bio u noćnom klubu kada se u četiri ujutro dogodila gužva iz koje je netko počeo pucati
Vidi originalni članak

Igrač Bešiktaša, 22-godišnji Gokhan Tore završio je u bolnici gdje čeka operaciju ramena nakon što mu je u jednom noćnom klubu nepoznati počinitelj propucao rame. 

Tore je nakon remija 1-1 u nedjeljnom gradskom derbiju protiv Fenerbahčea bio u noćnom klubu kada se u četiri ujutro dogodila gužva iz koje netko počeo pucati. Svađa je navodno započela oko Toreove djevojke koju je 'gnjavio' napadač, a igrač momčadi koju vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić jedan je od petorice stradalih te večeri. 

- Naš igrač Gokhan Tore ozlijedio je rame nakon što je čovjek s kojim se svađao oko svoje djevojke pucao u jednom noćnom klubu. Tore nema nikakve veze s napadačem, a operacija će se dogoditi uskoro - priopćili su iz kluba. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • KnezDomagoj 22.04.2014.

    Da nije on ta kolateralna žrtva iz Vinkovačkog narodnjačkog kluba?

  • 21.04.2014.

    Za te pare sine...on bi trebao subotom ili nedjeljom kako hoćete...do 12h...možda 01:00 biti u krevetu laganini...a Messi nebi trebao na ulicu loliko vrijedi hahahahahah....kakve gluposti...ali ne-stvarno sad....on ako ima dopust od kluba može dokle hoće...ali čisto sumnjam jer je njima sezona još aktivna...

  • strmi007 21.04.2014.

    Pa to nisu istine

Komentiraj...
Vidi sve komentare