To je to što me zanima!

Igrač Celtica: Kako je bilo protiv Luke? Pokušavao sam svašta...

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić ponovno je briljirao na travnjacima u dresu Real Madrida, a ovoga puta je u susretu protiv Celtica u Ligi prvaka na sebi svojstven način zabio za 2-0
Vidi originalni članak

Hrvatski 'maestro' Luka Modrić u petak slavi 37. rođendan te unatoč poznim godinama svojim majstorijama ne prestaje oduševljavati sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometaši Real Madrida u gostima su pobjedom protiv Celtica (2-0) otvorili novu sezonu Lige prvaka, a jedan od strijelaca bio je hrvatski veznjak. Modrić se u 60. minuti susreta sjajno snašao u kaznenom prostoru, pokupio dodavanje Edena Hazarda i demonstrirao svoj zaštitni znak, udarac vanjskom stranom kopačke. 

Navijači u Glasgowu ispratili su Luku pljeskom za vrijeme izlaska iz igre, a pod dojmom je ostao i igrač Celtica, Japanac Reo Hatate. 

- Ne mogu opisati riječima kakvo je to iskustvo bilo igrati protiv Modrića. Pokušavao sam svašta, pokazao ponešto što mogu i puno naučio samo igrajući protiv takvog igrača. Moram što više uzeti iz ovog iskustva i iskoristiti to da postanem bolji igrač - kazao je japanski nogometaš novinarima. 

Modriću je susret protiv Celtica bio 100. nastup u dresu Real Madrida u Ligi prvaka čime je postao osmi igrač u povijesti kluba koji je dosegnuo taj broj. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Divlji labud 09.09.2022.

    Mali, strpas ga u ruksak kao civavu takav igrač vise nikad nece bit u nasoj repki...Vanserijski igrac, Real komotno moze umirovit njegov broj... 

  • Ssssssssss 08.09.2022.

    Samo je luka u realu igrao , drugi su spavali

Komentiraj...
Vidi sve komentare