To je to što me zanima!

Igrač Deportiva u suzama zbog suca: Pa on mi je uništio život!

Utakmicu je obilježilo isključenje Juanfrana, desnog beka domaćeg sastava, u 24. minuti. Nakon što je zaradio prvi žuti karton, zbog prigovora sucu odmah je i pocrvenio, slično kao i Mario Mandžukić
Vidi originalni članak

Tjedan iza nas u Španjolskoj je bio rezerviran za šesnaestinu finala Kupa kralja. U dvoboju dva sastava iz Primere, Deportiva iz La Coruñe i Las Palmasa, slavili su gosti s kanarskih otoka rezultatom 1:4. 

Utakmicu je obilježilo isključenje Juanfrana, desnog beka domaćeg sastava, u 24. minuti. Nakon što je zaradio prvi žuti karton, zbog prigovora sucu odmah je i pocrvenio, slično kao i Mario Mandžukić protiv Udinesea. 

Sudačke pogreške u korist Reala ove sezone

Takva odluka glavnog suca utakmice, Antonia Mateua Lahoza, razbjesnila je isključenog igrača sastava iz Galicije.

- Danas mi je Mateu sj...o život. Napravio sam jednu pogrešku i on me isključio zbog prigovora. Boli me što su moji suigrači pružili odličnu partiju i da smo igrali u ponom sastavu, remizirali bi ili pobijedili - objašnjavao je Juanfran u suzama.

Ljutiti igrač nije propustio komentirati niti, po njemu nepravedno, stanje u španjolskom nogometu te se obrušio na svoj bivši klub: 

- Jednostavno je zbog protesta isključiti igrača Deportiva, nije tako s igračima Reala.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sena2 28.10.2017.

    Pisimo malo o Realu...Dugo nismo nista ..P.. m...r

  • tomislav_12 28.10.2017.

    Ljutiti igrač nije propustio komentirati niti, po njemu nepravedno, stanje u španjolskom nogometu te se obrušio na svoj bivši klub: - Jednostavno je zbog protesta isključiti igrača Deportiva, nije tako s igračima Reala. hehe

  • user_211878 28.10.2017.

    Kakve veze Real sad ima sa Las Palmasom??

Komentiraj...
Vidi sve komentare