To je to što me zanima!

Igrač dirao glavnu sutkinju po grudima: 'Bilo je lijepo'

Peter Niemeyer u 55. minuti utakmice druge lige želio je potapšati po ramenu sutkinju, no umjesto toga primio ju je za grudi. Bibiana se nasmijala
Vidi originalni članak

Kao što je to već običaj u drugoj njemačkoj nogometnoj Bundesligi navijači često nemaju što za vidjeti. No utakmica Herthe Berlin i Alemanije Aachen bila je prava poslastica za sve 'voajere' na tribinama berlinskog stadiona. Prema viđenom, bila je to jedina prava akcija vrijedna spomena tijekom uglavnom dosadne utakmice bez golova.
Vezni igrač domaće Herthe Peter Niemeyer u 55. minuti utakmice hodao je unazad i želio je potapšati po ramenu glavnu sutkinju Bibianu Steinhaus (31). No kako je nije dobro vidio ruka mu se omaknula i nehotice je dirnuo Bibi po grudima. Simpatična sutkinja samo je zbunjeno provjerila jesu li kartoni u džepu, pogledala Niemeyera, nasmijala se i produžila dalje. Naravno, video je odmah postao hit u Njemačkoj, no Bibiana se ne ljuti iako njen prvi javni nastup u Bundesligi neće ostati zapamćen po suđenju.
- Stajala je malo dalje od mene no što sam očekivao. Želio sam je potapšati po ramenu, no morate malo i zabaviti publiku - našalio se veznjak Herthe.
Bibiana je samo kratko prokomentirala nastup u njenoj prvoj utakmici koja je izravno prenošena TV-u.
- Bilo je lijepo - rekla je zadovoljna sutkinja.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • jalle007 05.10.2010.

    Onlajn klađenje, bonusi i đabne opklade KLADIMOSE.BA

  • vanesssa 05.10.2010.

    pa vidi se da je zensko, bas je simpaticna i lijepa u faci, a dresovi su malo siroki..

  • bosnia_80 05.10.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare