To je to što me zanima!

Igrač Engleske priznao da se rado sjeti gola protiv Vatrenih

Kieran Trippier, igrač Tottenhama i engleske reprezentacije, priznao je da se rado prisjeti onog gola kojeg je zabio Vatrenima u polufinalu SP-a čak iako je njegova reprezentacija na kraju doživjela poraz
Vidi originalni članak

11. srpnja je dan koji je dobro ostao upamćen svim Hrvatima i Englezima. Tada su Vatreni u polufinalu Svjetskog prvenstva svladali bahate Engleze te ih poslali u borbu za treće mjesto. 

Hrvati taj dan pamte samo po dobrome dok će Englezima taj dan ostati upamćen kao jedan od najtežih, barem kada je u pitanju nogomet. No, ipak postoji jedan Englez koji se rado prisjeća tog dana i te utakmice, a to je strijelac prvog gola, Kieran Trippier. 

On je u petoj minuti utakmice loptu namjestio na nekih 20-ak metara od Subašićevog gola, a onda majstorskim udarcem u lijeve rašlje doveo Englesku u rano vodstvo. 

Iako je njegova reprezentacija tada povela, Perišić je u 68. minuti vratio stvari na početak, a onda je Mario Mandžukić u 109. minuti donio Vatrenima potpuni preokret i ulazak u finale Svjetskog prvenstva po prvi puta u povijesti. 

Međutim, usprkos bolnom porazu, Trippier je priznao kako se rado prisjeća njegovog remek djela iz pete minute.

- Neću lagati, gledao sam taj gol barem 100 puta i uvijek iznova uživam u tom trenutku - rekao je igrač Tottenhama

A da su slobodni udarci njegova specijalnost, Trippier je pokazao i u drugom kolu engleske Premierlige kada je perfektnim udarcem iz slobodnog udarca svladao golmana Fulhama Fabricija.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • komentator__Luka 08.09.2018.

    perišić, mandžukić mandžukiić! i mandžukiiić!!...i super mario je..zabio....i doveo nas do raaaahahahaaaaa.........na vrata raja dovodi nas super mario :)

  • DALMATINKA 07.09.2018.

    Sjeti se sjeti.. da vas jedna mala zemlja pobijedila...sjeti se svakog hrvatskog navijača tada u suzama radosnicama...sjeti se ...jer smo bili bolji jer smo bili jedno....pamti samo sretne dane...

Komentiraj...
Vidi sve komentare