To je to što me zanima!

Igrač Granade suca je s terena 'ispratio' bocom ravno u glavu

Granada je u 37. kolu Primere izgubila od Reala 2-1. Koliko ih je zapekao poraz koji ih gura prema zoni ispadanja pokazali su naguravanjem i napadima na suca
Vidi originalni članak

Frcale su iskre i letjele boce na suretu 37. kola španjolskog prvenstva kojeg je Granada nakon ranog vodstva na kraju izgubila 2-1 od Reala.

Granada opasno živi i balansira na rubu ispadanja, a poraz nakon što su vodili čitavu utakmicu protiv Reala još im je dodatno zakomplicirao život. Koliko je napeta bila utakmica za domaćine pokazuje i incidnet nakon isteka devedeset minuta.

Igrači Granade žestoko su prigovorili sucu i njegovim pomoćnicima, krenulo je masovno naguravanje nakon kojeg su prštali crveni kartoni, svi na račun domaćih igrača, ali i letjele boce. Nakon što je sudac pokazao dva crvena kartona Siqueiri i Hurtadu njihov suigrač Dani Benitez pokazao je vrlo odlučno sucu što misli o njegovoj odluci. Samo nekoliko koraka udaljen od djelitelja pravde na utakmici gađao ga je bocom koju je imao pri ruci.

Suci su nakon toga napustili tarvnjak u pratnji policiji, a Beniteza, kao i cijeli klub čekaju kazne disciplinske komisije.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ronaldo90 06.05.2012.

    20 godina? sta reci?

  • igasb5 06.05.2012.

    Ja sam gledao utakmicu i nisam mogao vjerovati koliko je komentator subjektivan. Cijelo vrijeme je očigledno navijao za Granadu i non stop govorio : "Samo da sudac ne sudi jedanaesterac za Real nakon nekog naguravanja u 16-ercu...". POnovio je to barem pet puta i bilo ga je ogavno za slušati. I kad je ovaj stvarno svirao penal počeo je kenjati po njemu i govoriti da je znao da ce im suditi penal. Svi se čude,kao Realu sudili penal,opet,pomazu im suci,bla bla bla. A ona Barcelona ima svaku tekmu 2 penala i to je uvijek sasvim normalno,kao,to se podrazumijeva. Vise mi je pun k.... te Barcelone i penala za njih. Svi samo pljuju po igračima Reala kako padaju u 16-ercu,a barcine igrače nitko ne spominje uopće a ljudi su žešći padavičari. Svaka tekma barem jedan penal za njih,to je postala vec sigurna oklada na kladionici. puj...

  • rizbo18 06.05.2012.

    Takve seljačine ni nezaslužuju bit u prvoj ligi,ko kod nas u ovim beton ligama ajmo sudca tući

Komentiraj...
Vidi sve komentare