To je to što me zanima!

Igrač hrvatskog drugoligaša potpisao za slavni Lazio!

Ovaj transfer veliko je priznanje i za omladinsku školu drugoligaša Rudeša koja radi sjajan posao. Kada jedan klub poput Lazija dovede tvog igrača, ne postoji bolje vrednovanje tvog rada
Vidi originalni članak

Srebro i bronca na SP-u, Luka Modrić, ali i brojni naši igrači koji igraju u velikim klubovima, doprinijeli su tome da hrvatski nogomet postane prepoznat diljem svijeta, a naši talenti postanu jedni od cjenjenijih u nogometnom svijetu. Toliko prepoznat da najveći talijanski klubovi 'pazare' u Hrvatskoj.

Prije nekoliko dana je Roma potpisala talentiranog igrača Osijeka Sergeja Levaka, a karijeru će u njihovom mrskom rivalu Laziju graditi još jedan Hrvat, član drugoligaša Rudeša!

Riječ je o mladom nogometašu Rudeša Bartolu Kunertu (2006. godište) koji je skautima rimskog kluba zapeo za oko igrajući u mlađim uzrastima Rudeša. Predstavnici Lazija su samo zbog njega došli u Zagreb, razgovarali s predsjednikom kluba Perom Klarićem i potom sa smiješkom se vratili u Rim. Uspjeli su dogovoriti posudbu do kraja lipnja, a nakon toga bi trebao potpisati višegodišnji ugovor s talijanskim velikanom

Ovaj transfer veliko je priznanje i za omladinsku školu drugoligaša Rudeša koja radi sjajan posao. Kada jedan klub poput Lazija dovede tvog igrača, ne postoji bolje vrednovanje tvog rada. 

Kunert živi najljepše dane svog života, no pred njim tek sada počinje surova borba za mjesto pod suncem. Jako puno talentiranih hrvatskih igrača otišlo je u Italiju u potrazi za nogometnim snovima. Mnogi od njih su se pogubili i nisu ni blizu ostvarili svoj potencijal, a neki su odustali od nogometa. Priliku je dobio, sam je mora iskoristiti. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • BROKRO 01.02.2023.

    U Italiju mozes samo uspijeti kao vec razvijen igrac, a tamo da se razvijas od nule je jako tesko , za to je Dinamo ili Ayax rodena stvar ako zelis uspijeti od nule a imas talent!

  • SamoPobjede21 01.02.2023.

    Dodji nam u Split majstore, bit ces Bog 🔴🔵

  • David1Prometheus 01.02.2023.

    Mnogi od njih? Pa 99 posto od njih je propalo onaj sto je uspio u italiji je na razini statisticke pogreske

Komentiraj...
Vidi sve komentare