To je to što me zanima!

Igrač je loptom nokautirao suca, a onda ga svi tješili

Sudac u utakmici ruske nogometne lige našao se na putu ispucavanja lopte jednog braniča. Na žalost po njega lopta je završila u njegovoj glavi
Vidi originalni članak

Ispucavanja stopera gotovo uvijek su opasna po zdravlje za sve ostale na terenu. Ovoga puta stradao je glavni sudac na utakmici ruske nogometne lige između Amkara i Kubana. Nesretni sudac sigurno nije očekivao da će projektil 'opasnog' braniča završiti u njegovoj glavi. No jest. Udarac ga je nokatirao, a 'čovjek u žutom' ostao je sjediti na travnjaku molećljivo gledajući u smjeru dolaska lopte. Pridigao se, a oko njega se skupila nekolicina nogometaša nježno ga pregledavajući ne bi li uočili pokoju ozljedu uzrokovanu snažnim udarcem. Sučev pogled nakon udarca doista je podsjetio na pogled psića koji je dobio udarac gazde bez ikakvog opravdanog razloga. Ipak, sa sucem je bilo sve u redu i nastavio je voditi utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • JAX 24.04.2009.

    aaa jadnik

  • luna2 23.04.2009.

    dečko to ti je sudac,ne gol

  • K666D 23.04.2009.

    pa koliko vidim nije to bila baš neka prejaka lopta, na malom nogometu se često dobiju i jači udarci iz mnogo veće blizine pa yebi ga igraš dalje normalno. Ovi sudci kao da su od papira praviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare