To je to što me zanima!

'Igrač kojeg Tonel čuva ne može se sastati s loptom'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prošao je Portovu školu nogometa, bio je član U-21 selekcije. Vrlo je pouzdan, a nikad nije bio ozlijeđen, rekao je portugalski novinar za SN...
Vidi originalni članak

Dinamo je kupnjom portugalskog braniča Tonela (30) učvrstio zadnju liniju. A da se ne radi o "mačku u vreći", za Sportske Novosti potvrdio je portugalski novinar Bruno Pires.
- Tonel je odličan igrač. Dinamo će zasigurno profitirati - rekao je Pires i nastavio:
- Prošao je Portovu školu, igrao za U-21 selekciju. Vrlo je pouzdan, a i često zabija golove u prekidima. Nema sezone u kojoj nije zabio - kaže Pires.
- Napadač kojega on čuva ne sastaje se s loptom. Nije brz kao Cristiano Ronalo, no dovoljno je brz da bi se nosio s najbržim napadačima - kaže portugalski kolega.
Čini se da u Maksimiru neće strahovati za svaki duel Tonela kako je to bio slučaj s Jesnom Nowotnyjem koji je u Maksimir došao pokupiti lovu i obznaniti da zbog ozljeda prestaje igrati.
- Ne pamtim kad je Tonel zadnji put bio ozlijeđen. Ne znam je li ikada bio ozlijeđen. On je pošten borac, omiljen među suigračima. Trebao bi biti pravo pojačanje za Dinamo - dodao je Pires.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • PascalHens 02.09.2010.

    navijam za Dinamo al mislim da je ovo promašaj! šta fali barbariću, po meni on je jako dobar stoper i dobar je u skoku, brz je i pouzdan makar je još mlad... možda je prerano za govorit al vrijeme će pokazati kakav je

  • domagoj981 02.09.2010.

    e ljudi taj novinar ipak bolje zna od nas tu jer pratio ga je bolje nego mi...zašto nije u jačem klubu?! jer ima 30 i niko od jačih mu nebi dao plaću kao Dinamo...jedan od razloga

  • acivi-71 02.09.2010.

    čudo da nije u realu kad je tako dobar

Komentiraj...
Vidi sve komentare