To je to što me zanima!

Igrač Osijeka objavio fotografiju Torcide pa se ispričao: Nije mi bila namjera ikoga povrijediti

Želim se, ovom prigodom, ispričati navijačima Osijeka, kluba u kojem igram i za čiji ću uspjeh uvijek dati sve od sebe na terenu, ako ih je moja objava povrijedila kao navijače Bijelo-plavih, napisao je Vuković...
Vidi originalni članak

Jeste li navijač Hajduka, Dinama, Osijeka ili nekog drugog kluba, u tome je trenutku bilo nebitno. Cijela Hrvatska se u srijedu u ponoć divila veličanstvenoj proslavi 70. rođendana Torcide

POGLEDAJTE VIDEO: Ludilo u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Signalne rakete, vatromet i ostala pirotehnička sredstva obasjali su nebo iznad Splita i stvorili slike za povijest. Mario Pašalić je asistirao u remiju svoje Atalante u Ligi prvaka pa požurio kući kako bi stigao točno na spektakl. Brojni sadašnji i bivši igrači Hajduka uživali su prizorima koje je priredila Torcida te im čestitali 70. rođendan, a jedan od njih je i Splićanin Josip Vuković, igrač Osijeka koji je nekada nosio dres Hajduka. 

On je na Instagramu objavio fotografiju Torcide, no to Osječanima očito nije baš sjelo pa se Vuković javio priopćenjem i ispričao.

- Poštovani navijači Osijeka. Kao rođeni Splićanin objavio sam fotografiju Torcide koja je proslavila svoj 70. rođendan. Želim se, ovom prigodom, ispričati navijačima Osijeka, kluba u kojem igram i za čiji ću uspjeh uvijek dati sve od sebe na terenu, ako ih je moja objava povrijedila kao navijače Bijelo-plavih. Nije mi to ni u kojem slučaju bila namjera jer, ponovit ću ono što sam rekao i po dolasku u Gradski vrt. Osijek je ponos Slavonije, veliki klub u hrvatskom nogometu i čast mi je zaigrati u njegovom dresu - rekao je Vuković (28).

On je u Osijek stigao u rujnu kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s portugalskim Maritimom. Imao je nekoliko ponuda, ali Nenad Bjelica ga je žarko htio i na kraju uspio dovesti u Gradski vrt. Vuković je dijete Hajduka koje na Poljudu nikada nije dobilo pravu priliku.

Otišao je iz kluba 2015. godine pa se preko Istre, Splita, Viteza i Olimpika probio do Maritima gdje se preporodio. Ovaj put se sjetio Torcide i uživao u veličanstvenoj proslavi rođendana najstarije navijačke skupine u Europi, ali na kraju se odlučio i ispričati.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • daninoć 30.10.2020.

    Glupo da gluplje ne može. Znači - igram u ovoj prčiji, al da me Ajduk pozove.... odoh ja mojoj tihoj patnji (koja me ne jebe )? A poštovanje, red, ljudskost?

  • IRajs 30.10.2020.

    Čovjek je profesionalac i mora poštovati klub u kojemu igra, a isto tako i grad i navijače. Za koga navijaš, zadrži za sebe. Loš dan, slučajno kriva greška u korist Hajduka u međusobnoj utakmici i ti si svoje odigrao za Osijek.

  • vragmali 30.10.2020.

    A kad mi je trsje mraz uništil, nisam mogel dojti ni do jedne bengalke da mi spasi grozdje, a oni skurili f ljuft hiljade njih.... 😭

Komentiraj...
Vidi sve komentare