Obavijesti

Sport

Komentari 26

Igrač Osijeka objavio fotografiju Torcide pa se ispričao: Nije mi bila namjera ikoga povrijediti

Igrač Osijeka objavio fotografiju Torcide pa se ispričao: Nije mi bila namjera ikoga povrijediti

Želim se, ovom prigodom, ispričati navijačima Osijeka, kluba u kojem igram i za čiji ću uspjeh uvijek dati sve od sebe na terenu, ako ih je moja objava povrijedila kao navijače Bijelo-plavih, napisao je Vuković...

VIDEO

Jeste li navijač Hajduka, Dinama, Osijeka ili nekog drugog kluba, u tome je trenutku bilo nebitno. Cijela Hrvatska se u srijedu u ponoć divila veličanstvenoj proslavi 70. rođendana Torcide

POGLEDAJTE VIDEO: Ludilo u Splitu

Pokretanje videa...

Bakljada za 70. rođendan Torcide 03:27

Signalne rakete, vatromet i ostala pirotehnička sredstva obasjali su nebo iznad Splita i stvorili slike za povijest. Mario Pašalić je asistirao u remiju svoje Atalante u Ligi prvaka pa požurio kući kako bi stigao točno na spektakl. Brojni sadašnji i bivši igrači Hajduka uživali su prizorima koje je priredila Torcida te im čestitali 70. rođendan, a jedan od njih je i Splićanin Josip Vuković, igrač Osijeka koji je nekada nosio dres Hajduka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

On je na Instagramu objavio fotografiju Torcide, no to Osječanima očito nije baš sjelo pa se Vuković javio priopćenjem i ispričao.

- Poštovani navijači Osijeka. Kao rođeni Splićanin objavio sam fotografiju Torcide koja je proslavila svoj 70. rođendan. Želim se, ovom prigodom, ispričati navijačima Osijeka, kluba u kojem igram i za čiji ću uspjeh uvijek dati sve od sebe na terenu, ako ih je moja objava povrijedila kao navijače Bijelo-plavih. Nije mi to ni u kojem slučaju bila namjera jer, ponovit ću ono što sam rekao i po dolasku u Gradski vrt. Osijek je ponos Slavonije, veliki klub u hrvatskom nogometu i čast mi je zaigrati u njegovom dresu - rekao je Vuković (28).

On je u Osijek stigao u rujnu kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s portugalskim Maritimom. Imao je nekoliko ponuda, ali Nenad Bjelica ga je žarko htio i na kraju uspio dovesti u Gradski vrt. Vuković je dijete Hajduka koje na Poljudu nikada nije dobilo pravu priliku.

Otišao je iz kluba 2015. godine pa se preko Istre, Splita, Viteza i Olimpika probio do Maritima gdje se preporodio. Ovaj put se sjetio Torcide i uživao u veličanstvenoj proslavi rođendana najstarije navijačke skupine u Europi, ali na kraju se odlučio i ispričati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića