To je to što me zanima!

Igrač Rijeke spustio Slavenu i tako motivirao cijelu momčad

Nakon prve utakmice jedan igrač Rijeke rekao je kako bismo slobodno mogli igrati s probušenom loptom s obzirom na to kakva nam je organizacija napada, izjavio je Željko Kopić
Vidi originalni članak

Utakmica kao i puno takvih između Slavena i Rijeke. Mi smo konačno došli do te prednosti, do gola. S ozbirom na to kakve mi imamo želje, ne možemo si dozvoliti još jedan gol iz prekida, rekao je Matjaž Kek nakon što je Rijeka remizirala kod Slaven Belupa šesti put u posljednjih sedam navrata (1-1).

Bivši "farmaceut" Heber doveo Riječane u vodstvo u 59. minuti nakon velike greške domaćeg golmana Antuna Markovića, a izjednačio je prvijencem mladi Vinko Međimorec 12 minuta prije kraja.

- Mislim da smo na kraju morali riješiti utakmicu iz svojih šansi, tako da čestitam Slavenu. Opet je pokazao agresiju iako smo, naročito u drugom poluvremenu, iskontrolirali neke situacije. Uvijek je opasno kad otvoriš puno prostora i ne mogu biti zadovoljan rezultatom - istaknuo je Kek i prokomentirao učinak igrača s klupe:

- Istina je da su i Acosty i Pavičić odmah digli ritam, ali mislim da smo apsolutno kontrolirali situaciju. Što se tiče učinka u napadu, to se slažem; apsolutno bismo morali biti i opasniji i, prije svega, onda kad se otvori prostor, realizirati šanse.

Željko Kopić, trener Slavena, skakao je od sreće nakon što je Fran Jović dosudio kraj utakmice, a raspoložen je bio i na konferenciji za novinare.

- Mislim da smo odigrali dobru utakmicu i dobro smo se pripremili za nju jer smo znali da moramo konstantno pritiskati. Doveli smo Rijeku u probleme, bili smo puno bolji nego u prvoj utakmici na Rujevici i zadovoljan sam kako je momčad reagirala - poručio je Kopić i otkrio što je motiviralo igrače:

- Nakon prve utakmice na Rujevici (pobjeda Rijeke 2-0) jedan igrač Rijeke rekao je kako bismo slobodno mogli igrati s probušenom loptom s obzirom na to kakva nam je organizacija napada. Dečki su si to nalijepili na ploču u svlačionici i tako se motivirali. Nemam ništa protiv toga.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Prekrasni 24.09.2017.

    99,999832% sam siguran da je to izjavio Vešović.Nema u Rijeci puno neodgojenih igrača da bi bilo teško dokučiti tko je.

  • Zmar116 24.09.2017.

    1.Dinamo2.Rijeka3-4.Hajduk ili Osijek..Rudeš ispada ,a Cibalia ide u dodatne kvalifikacije...Da se ne gube uzalud novci i dragocjeno vrijeme,najbolje da Hajduk i Osijek razigraju u 3 utakmice tko će biti na kraju treći,te da se prvenstvo privede kraju..Možda bi ipak trebalo osnovati regionalnu ligu sa zabranom organiziranog dolaska gostujućih navijaća,gdje bi prvak takve lige ušao u kvalifikacije za LP-,a doprvak direktno u EL-u.....Možda bi to ipak bilo najbolje rješenje..

  • Zmar116 24.09.2017.

    Da nebi nedajbože netko slučajno došao na pomisao da su bili dodatno premirani od Rijekinih konkurenata...Što se naravno u Hrvatskoj uopće ne događa..E moj Hajduće,za tebe sam stoposto siguran da više nitko nikakve premije nemože dobiti da bi te pobjedio ili odnio dva boda...Dakle vjerovatno(nagađam) dolazimo do paradoksa,da bi Hajduk sad,kad je prvenstvo definitivno riješeno, mogao ući u jednu oveću seriju pobjeda...Potpuno nebitnih naravno....A onda opet raspirivanje lažne euforije i fantaziranje o tituli i kako do kraja ima sasvim dovoljno kola,te kako , će se dostići konkurencija i bla bla bla...Dinamo je siguran prvak ,a svaki odlazak na utakmicu HNL-a,ako nisi navijač Dinama postaje čisti gubitak vremena i novaca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare