To je to što me zanima!

Igrač utakmice Šime Vrsaljko, najbolji Brazilci Oscar i Neymar

Čitatelji portala 24sata za igrača utakmice odabrali su lijevog beka naše selekcije. Strani mediji uglavnom dvoje između dvojice brazilskih strijelaca, Neymara i Oscara
Vidi originalni članak

Među brojnim glasovima koje ste dali sinoć, najbolje su prošli Šime Vrsaljko i Ivan Perišić. Novi lijevi bek reprezentacije dobio je prosječnu ocjenu 8,2, dok ste Perišića nagradili ocjenom 7,9, nešto boljom od Ivice Olića koji je zaradio 7,5. 

Najgore ocijenjeni igrači bili su Mateo Kovačić i Nikica Jelavić s 4,8. Niko Kovač za svoju je izvedbu vašim glasovima dobio 8,2. 

Kod Brazila je najbolje prošao Oscar sa 7,6, a nisu mu bili blizu ni dvostruki stijelac Neymar s ocjenom 5,3, a ni glumac Fred s 2,9.

Strani mediji uglavnom dvoje između Oscara i Neymara. Igrač Chelsea dobio je naklonost Daily Maila, Bleacher Reporta, BBC Sporta i brazilskog Globa, uz komentar da je radio i više nego što mu je u opisu posla: 

- Asistirao je, kontrolirao igru prema naprijed, zabio gol, ali i pomagao obrani. Borio se s trojicom Hrvata istovremeno prije nego je asistirao za Neymarov gol - prenosi Globo. Daily Mail dao mu je osmicu, Bleacher Report devetku. 

Dvostruki strijelac Neymar igrač je utakmice za Fifinu službenu stranicu, Yahoo Sports i Gazzettu dello Sport

- Svi su predviđali da će Neymar biti najveća zvijezda ovog prvenstva, a on je već u svojoj prvoj utakmici na Svjetskim prvenstvima došao do dva gola - piše Yahoo Sports

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Torcaast 13.06.2014.

    U ovoj utakmici se vidi koliko nam nedostaje mandzo,on zna sagradit loptu,sprintat kad je netko izbije iz nase obrane i na kraju polozit kad mu ola nabaci,ali oni panj jelavic samo stoji cilu utakmicu,treba ga je odmah izvadit,vidi se kako rebic ide beskompromisno na igraca bas kao i mandzo,i onda mi kazu da mandzo nije svjetski igrac jer ne zabije po sezoni 50 golova,pa mandzo je legenda

  • Grad 13.06.2014.

    Jedan je Ola....on na jednu, svi drugi na drugu stranu....

  • iPhone_1 13.06.2014.

    potpisujem da je mali vrsaljko odlicno odradio tekmu, bravo mali, a najveca pomutnja mi je Olic aka Olkan s onim driblinzima i glupostima koje je radio, pa covjece, umalo neprimismo gol-dva zbog takvih stvari, koji mu je!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare