To je to što me zanima!

Igrač za gitarom, a legendarni Marić glavni vokal: Ovako se slavi velika pobjeda u derbiju

Dolazak Silvija Marića na poziciju sportskog direktora ujedinio je "cijeli kvart", pa će se sada za utakmice Rudeša i dalje tražiti karta više. A ovakve često posjete nema ni na prvoligaškim utakmicama...
Vidi originalni članak

Rudeš je u derbiju 2. HNL deklasirao (3-0) Varaždin, tako napravio veliki korak prema prvoligaškom društvu. Istina, nogometaši Ivice Landeke još su na drugom mjestu, do kraja sezone moraju dočekati još jedan kiks vodećih Varaždinaca, no u Rudešu će ovaj dan dugo pamtiti. Na tribinama se skupilo više od dvije tisuće navijača, bila je to sjajna atmosfeta, a fešta Rudešanaca traje i dalje.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje igrača Rudeša

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dapače, veliko slavlje s tribina preselilo se u brojne rudeške kafiće, a iz jednog nam dolazi i zanimljiv video. Standardni veznjak Rudeša Jakov Bašić (brat blizanac Tome Bašića, člana Lazija) uhvatio se gitare i zasvirao, sportski direktor Silvio Marić preuzeo je mikrofon, a cijela momčad je s brojnim navijačima zapjevala "Kako je dobro vidjeti te opet". 

Dolazak Silvija Marića na poziciju sportskog direktora ujedinio je Rudešane, bivša legenda zagrebačkog Dinama dodatno je "podigao" cijeli kvart. I u Rudešu će se sada za svaku utakmicu tražiti karta više. Borba za Prvu HNL se nastavlja, Varaždin ima 51, a Rudeš 49 bodova, do kraja je ostalo još samo četiri kola.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • jura_nobilo 01.05.2022.

    bolje da su mariju vratili i pripremili joj docek nego angazirali ovog ocvalog alkoholicaraa

  • Imbra Grabarić Presvetli 01.05.2022.

    Meni svejedno, Rudeš ili Varaždin ako uđu, samo bi volio da ako to bude Rudeš, da igra u Rudešu a ne u Kranjči. Mjesta za neke male tribinice ima više nego dovoljno, a ako nema potrebe, nek ograde teren kao Slaven Belupo i sve 5.

  • Stara škvadra 01.05.2022.

    Rudeš bu gori od HD-a u 1.HNL...,bolje da VŽ bude prvak jer imaju svoj stadion i nekakvu tradiciju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare