To je to što me zanima!

Igrači argentinskog Arsenala tukli se s policijom na terenu

Nakon utakmice 5. kola treće skupine Cope Libertadores između Atletico Mineira i Arsenal de Saradnija došlo je do nemilih scena na travnjaku u Belo Horizonteu...
Vidi originalni članak

Odmah po završetku utakmice Cope Libertadores između domaćeg Atletica i poraženog Arsenala gostujući igrači su okružili suce na stadionu Indepencia u Belo Horizonteu.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka policija je napravila živi zid oko sudaca, a bili su oboružani pendrecima i štitovima. No, igrači Arsenala bili su ustrajni u protestima, a do sukoba je došlo nakon što je jedan od igrača pokušao nogom udariti policajca. Kada to nije uspio napucao je policajce loptom. Omanji kordon policajaca odmah je krenuo u protuudar, a poletjeli su i udarci pendrecima.

- Ono što se dogodilo ovdje je žalosno. Tu se ne radi o sportu. Kada dolazi do kršenja zakona jasno da moramo reagirati - rekla je jedna od policajki Claudia Romulado.

Prema izvješću tamošnjih medija najmanje su četvorica igrača Arsenal de Sarandija zadržani na policijskom ispitivanju nakon incidenta.

Sama je utakmica završila 5-2 pobjedom Atletico Mineira uz dva gola Ronaldinha.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • WOMANIZER 04.04.2013.

    piši kazne!

  • ecolozzi 04.04.2013.

    Nisam gledao nama je to manje interesantno, baš ću naknadno pogledati snimku tekme, zanima me čemu toliko ludovanje na suce da i policija mora intervenirat na terenu.U svakom slučaju momci bi trebali ići na kakve terepije za suzbijanje agresivnosti.

  • Atman_1 04.04.2013.

    Napokon zanimljiva tekma

Komentiraj...
Vidi sve komentare