To je to što me zanima!

Ma kakav tunel strave: Zvezda šokirana Giroudovom golčinom

Simpatizeri Crvene zvezde željno su iščekivali utakmicu protiv Arsenala u Beogradu. Atmosfera na ulicama grada uoči utakmice bila je vesela, no na kraju su domaćini ostali praznih džepova
Vidi originalni članak

Nogometaši Arsenala svladali su Crvenu zvezdu 1-0 na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, popularnoj Marakani, u sklopu trećeg kola skupine H Europske lige. Pet minuta prije kraja pobjedonosni gol Wengerovu sastavu donio je Olivier Giroud.

Mediji iz Srbije proglasili su taj susret Zvezdinom "utakmicom desetljeća", a britanski mediji podsjetili su na zastrašujuće slike u utrobi stadiona, na putu iz svlačionice do terena.

Zidovi su, naime, ispunjeni različitim grafitima i natpisima dok sa strane stoje naoružani policajci, a dopire zvuk navijanja Delija... Ova snimka dolazi s "vječnog derbija" Zvezde i Partizana iz 2015.

Ipak, Arsenal je došao do pobjede s igračem više nakon crvenog kartona Milana Rodića u 80. minuti. Pet minuta potom gosti su odigrali malonogometnu akciju koju je efektnim udarcem preko glave zaključio Olivier Giroud. Arsenal je nakon tri kola stopostotan s devet bodova, Zvezda i BATE imaju po četiri, a Köln je bez bodova.

Idi na 24sata

Komentari 165

  • hallman 20.10.2017.

    Briga me za njih...najomraženiji klub sa ovih prostora. Kako Vas nije sram uopće pisati o njima...

  • StapickoKasika 20.10.2017.

    Zvezda pezda !

  • badr hari 20.10.2017.

    Mislio sam da ja Maksimir najružniji ali ovaj je daleko najružniji i najodvratnoiji stadion na svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare