To je to što me zanima!

Igrači Chelseaja zatražili hitan sastanak: Vratite nam Josea!

Vratite Mourinha. Neka s njim dođe i Guus Hiddink na mjesto sportskog direktora. Oni su opcija koju želimo, iznijeli su svoje prijedloge igrači Chelseaja Abramoviču
Vidi originalni članak

Nakon ispadanja iz Lige prvaka nekoliko je starijih igrača Chelseaja zatražilo od vlasnika kluba Romana Abramoviča da vrati Jose Mourinha na klupu, piše Daily Mirror. "The Special One" jedino može vratiti klub na pobjedničku stazu, smatraju igrači, a koji su željeli ostati anonimni.

- Vratite Mourinha. Neka s njim dođe i Guus Hiddink na mjesto sportskog direktora. Oni su opcija koju želimo - iznijeli su svoje prijedloge igrači vlasniku kluba Romanu Abramoviču.

- Znamo da je Jose bio na večeri s Abramovičevim savjetnicima kad je prošli mjesec bio na utakmici Fulhama i to mora biti dobar znak da su ponovno spremni raditi zajedno - rekao je Mirroru jedan od igrača.

Mourinho je radio u Chelseaju tri godine. Dobio je otkaz 2007.godine, a do tada je osvojio dva uzastopna naslova engleskog prvaka. No teško će Abramovič ispuniti želju igračima Chelseaja. Kad bi vratio Mourinha, Abramovič bi automatski morao priznati da je pogriješio što ga je otpustio, a to je nešto što Rusu ne pada napamet. Također, Hiddink je izbornik Turske i ne želi preuzimati drugi posao prije završetka Europskog prvenstva 2012. godine. 

Igrači Chelseaja morat će se zadovoljiti s nekim od imena trenera koja kolaju kao potencijalni nasljednici Carla Ancelottija koji će ubrzo dobiti otkaz. Spominju se imena od Louisa van Gaala i Rafe Beniteza, do Didiera Deschampsa, Andrea Villas-Boasa, Marcella Lippija, Franka Rijkaarda, Marca van Bastena...

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Nisam Taj 16.04.2011.

    Rafa je sigurno najbolji izbor ali za navijace Uniteda,Arsenala,Liverpoola... :)))

  • jabbar 15.04.2011.

    Kaj ovi misle da je Mourinho lud!Ima Real više love nego onaj nogometno nepismeni Abramovič!

  • demmy. 15.04.2011.

    Koja fotka e..pa di su to našli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare