To je to što me zanima!

Igrači Contea bacili u hladnu kupku: Očekivao sam tuširanje

Pripremao sam se za tuširanje. Mogli su me baciti ili u kadu s vrućom ili hladnom vodom, ali čim sam vidio njihov pristup bilo mi je jasno koju su odabrali, kaže Conte
Vidi originalni članak

Juventus je pobjedom protiv Palerma 1-0 obranio naslov prvaka u Serie A. Trener 'stare dame' Antonio Conte nakon utakmice je otklonio sumnje kako bi na kraju sezone mogao napustiti klub i prihvatiti izazov izvan Italije.

- Osjećam se sjajno u Juventusu, jer sam oduvijek sanjao da počnem u ovom klubu kao trener. Dok sam bio igrač sanjao sam da sjedim na klupi ovog kluba i da s njim osvajam trofeje - rekao je Conte te dodao:

- Uvijek ću biti zahvalan predsjedniku Andrei Agnelliju. Uvijek ću mu biti dužnik i nadam se da ćemo u stvarima koje se tiču kluba ostati na istim valnim duljinama. Juventusu želim sve najbolje. Sljedeće sezone želimo podići granicu, obraniti naslov u Italiji i napredovati u Ligi prvaka.

Na kraju je Conte otkrio i detalj s proslave u svlačionici. Naime, završio je u kadi s hladnom vodom.

- Pripremao sam se za tuširanje, kada su me nasilno oteli moji igrači. Mogli su me baciti ili u kadu s vrućom ili hladnom vodom, ali čim sam vidio njihov pristup bilo mi je jasno koju su odabrali – zaključio je kroz smijeh Conte.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • MladaMamaST 06.05.2013.

    Stara dama je opet u vrhu di im je i mjesto :) bravo Conte a iduce godine u napad i na LP :) FORZA JUVE <3

  • zokinjo 06.05.2013.

    ...Barca i Juve:-) bravo Juve, forzaaaaaaaa:-)

  • Jim Morrison 06.05.2013.

    Siguran sam da ako mu ne dovedu par jakih pojačanja da on odlazi iz Juventusa, dokazao im je da za male novce može napraviti puno ali za ligu prvaka potrebna su još najmanje 2 pojačanja 1 u napadu i 1 u odbrani i to je to :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare