To je to što me zanima!

Igrači Crvene Zvezde u goste idu sami: Stigla kazna iz Uefe

Crvena Zvezda napravila je senzaciju i protiv Salzburga izborila plasman u Ligu prvaka, ali ono što su navijači Zvezde napravili na gostovanju u Austriji mogli bi zažaliti sad kada je došla kazna iz Uefe
Vidi originalni članak

Crvena Zvezda napravila je povijesni uspjeh plasirajući se u Ligu prvaka ove sezone, ali nakon kazne iz Uefe, euforija bi mogla malo splasnuti.

Naime, navijači Zvezde su na gostovanju u Salzburgu tijekom utakmice na teren bacali raznorazne predmete te pirotehnička sredstve, uništavali stadion, a po završetku susreta i uletjeli na teren. 

Od tada se čeka odluka Uefe o kazni za beogradski klub. I stigla je, a Delijama se sigurno neće svidjeti. 

Osim što klub mora platiti 30 tisuća eura, dobili su zabranu vođenja navijača na dvije gostujuće utakmice u grupi - one protiv PSG-a i Liverpoola. 'Crveno-beli' će tako u goste, kod itekako atraktivnih protivnika, otputovati sami.

DIREKTOR ZVEZDE: 'Ako Shaqiri dođe na Marakanu bit će manji od makova zrna...'

Nagađalo se da bi se navijačima mogao zabraniti i ulazak na Marakanu, ali ipak do toga nije došlo te će 18. rujna kod kuće moći pogledati dvoboj svog kluba s Napolijem.

Iz Uefe naglašavaju da će u slučaju ponavljanja sličnih nereda, kazne biti još drastičnije.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • spekter 08.09.2018.

    I bas morate stavit sliku di su go*na napisala BYKOBAP bravo novinaru svaka ti čast

  • Dalmatinac92 07.09.2018.

    Ocekujem 20 golova u mrezi zvizde

  • bozzika 07.09.2018.

    Mogli bi kako trpa Liverpool,a i PSG pa i Napoli vrlo lako prestići nas Dinamo i postati uvjerljivo najgora momčad lige prvaka.Sretno sa postizanjem najgoreg rekorda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare