To je to što me zanima!

Igrači ga bacali u zrak: Igor Štimac osvojio trofej s Indijom!

Hrvatski stručnjak nije sjedio na klupi zbog dvije utakmice suspenzije koje je zaradio nakon crvenog kartona protiv Pakistana, ali euforični Štimac utrčao je u teren nakon velike pobjede
Vidi originalni članak

Igor Štimac je prije četiri godine imenovan izbornikom Indije. Tamošnji savez htio je iskusnog trenera koji će donijeti europski štih i odvesti Indiju na jednu novu nogometnu razinu. Bivšem hrvatskom izborniku u početku baš i nisu cvjetale ruže, trebalo mu je neko vrijeme da se uhoda i implementira svoj sustav igre. I krenuli su rezultati.

Prije dvije godine Indija je osvojila prvenstvo Južne Azije, a nedavno se okitila i trofejem Interkontinentalnog kupa gdje su u finalu pobijedili Libanon (2-0). Sve je to bila uvertira pred 14. izdanje Južnoazijskog prvenstva gdje je Indija obranila naslov!

Indijci su u neizvjesnom finalu nakon lutrije jedanaesteraca srušili Kuvajt. Kuvajćani su poveli već u 14. minuti golom Al-Khaldija, ali u 38. minutii Chhangte vraća stvari na početak. Golova nije bilo do kraja regularnog dijela, kao ni u produžetku pa su penali odlučili pobjednika. Odlučujuća je bila šesta serija. Singh je zabio za Indiju, a tragičar Kuvajta bio je Hajiah koji je promašio ključni penal i Igoru Štimcu osigurao treći trofej na klupi Indije. On je dramatičnu završnicu pratio s tribina. 

Hrvatski stručnjak nije sjedio na klupi zbog dvije utakmice suspenzije koje je zaradio nakon crvenog kartona protiv Pakistana, ali euforični Štimac utrčao je u teren nakon velike pobjede i s igračima proslavio trofej. Zgrabili su ga pa bacali u zrak na oduševljenje publike u Bangaloreu.
 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 05.07.2023.

    kaj sad svatko može imati navijače sam mi nemamo u maksimiru kak to

  • 05.07.2023.

    kaj i ovi imaju više navijača vec mi na maksimiru pa kaj je ovo

  • simplicije23 04.07.2023.

    bolje bit prvi na selu nego zadnji u gradu ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare