To je to što me zanima!

Igrači Graza: Medveščak je bio bolji, imali smo sreće...

Svaka čast Medveščaku. Bili su bolji od nas i da su imali malo više sreće sigurno bi nas pobijedili, rekao je trener Graza Bill Gilligan o utakmici...
Vidi originalni članak

Iako je njegova momčad pobijedila 6-3, trener Graza Bill Gilligan nije bio sretan nakon druge pobjede u doigravanju protiv Medveščaka i kritizirao je svoju momčad.
- Svaka čast Medveščaku. Bili su bolji od nas i da su imali samo malo sreće sigurno bi nas pobijedili. Oni su odlična momčad s jakim karakterom i ako si ne želimo zakomplicirati ovu seriju, moramo hitno popraviti igru - rekao je Gilligan nakon utakmice.
Četvrtfinalna serija na četiri pobjede nastavlja se večeras u Grazu, gdje su “medvjedi” slavili dvaput u regularnom dijelu sezone.
- Mi smo cilj ostvarili ulaskom u doigravanje i sigurno se nećemo predati. Za ovo smo radili cijelu sezonu. Jasno je da su nam nakon dva poraza izgledi za prolazak bitno smanjeni, no idemo u Graz po pobjedu, jer smo pokazali da možemo igrati protiv njih - rekao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.
Četvrta utakmica doigravanja igra se u nedjelju u Domu sportova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare