To je to što me zanima!

Igrači 'popustili’, Cibona kreće u punom sastavu?

RIJEŠILI KRIZU: Cibona će, ne bude li preokreta, u subotu sa Širokim (20 sati) igrati u punom sastavu prvu službenu utakmicu u novoj sezoni
Vidi originalni članak

Ja pripremam utakmicu kao da igramo u punom sastavu, rekao je trener Velimir Perasović uoči prve službene Cibonine utakmice u novoj sezoni u subotu protiv Širokog te dodao:
- Imam informacije da je sve u redu, ali uopće me ne bi iznenadilo da u subotu ne bude tako. Marin Rozić je pojasnio:
- Ja sam se dogovorio s klubom i povukao sam zahtjev za zaštitu ugovora u HKS-u. Za ostale ne znam, ali valjda je tako sa svima - rekao je novi kapetan “vukova”. Navodno su se svi igrači pojedinačno dogovorili s klubom o isplati dugovanja i sve bi trebalo biti u redu. No dovoljno je da samo jedan ne povuče zahtjev, pa da sve padne u vodu i Cibona opet ostane bez ovoljetnih pojačanja za susret sa Širokim.
Ipak, čini se da će se Tomas, Bogdanović, Bagarić, Gordon i Graves predstaviti zagrebačkoj publici. Što očekivati od nove, pomlađene Cibone?
- Imamo puno mladih igrača koji bi ove sezone trebali pokazati i razviti potencijal. Bit će oscilacija, ali očekujem da ćemo se dizati kako mladim igračima bude raslo samopouzdanje. Zato je važno da nas od početka prate rezultati - rekao je Perasović.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • st1986 09.10.2009.

    cigani na kvadrat. koliko ste zla učinili hrv. košarci.

  • LeBron 09.10.2009.

    Cigani!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare