To je to što me zanima!

Igrači: Sami smo zeznuli, sami ćemo se iz ovoga svega izvući

Nismo sumnjali u sebe, jednostavno, u Grčkoj smo podbacili, ali sad smo vratili vjeru u sebe. Samo tako možemo dalje, rekao je Luka Modrić nakon 2-0 pobjede
Vidi originalni članak

Bez obzira na pisanje o izborniku i našoj igri ovih dana, bilo nam je teško. Razočarani smo onim što smo pokazali u Grčkoj, teško je objasniti zašto smo tako igrali. Ali smo večeras dokazali da u nama ima žara, borbenosti, karaktera da pobijedimo ovu utakmicu, rekao je Luka Modrić nakon 2-0 pobjede protiv Latvije na Kantridi

- Nismo sumnjali u sebe, jednostavno, u Grčkoj smo podbacili, ali sad smo vratili vjeru u sebe. Samo tako možemo dalje - rekao je Modrić i dodao:

- Što se tiče dodatnih kvalifikacija, svaki protivnik bit će težak. Moramo biti maksimalno spremni i dati sve od sebe da prođemo.

Pitali smo Modrića je li bilo slavlja u svlačionici na što je odgovorio:

- Još nemamo što slaviti.

U Grčkoj je bio kapetan, u Rijeci je dao traku Srni. Josip Šimunić bi najtežeg protivnika u dodatnim kvalifikacijama.

- Pokazali smo karakter. Ono što nismo pokazivali zadnjih par utakmica. Kad ovako igramo, nije sramota čak ni izgubiti. 

- U dodatnim kvalifikacijama bih htio najjačeg mogućeg jer čim igramo s nekim slabijim ne dajemo najviše što možemo.

Ne možemo promijeniti ono što se dogodilo prije tri, četiri dana. Iz svega toga nešto smo naučili i budemo li i dalje igrali ovako sigurno idemo na Euro - rekao je.

Eduardov gol odveo nas je na Euro, no Grci su preokrenuli.

- Nije bilo lako. Pogotovo meni jer sam malo igrao u posljednje vrijeme. Ali odigrali smo zaista odlično. Imali smo puno prilika, trebalo je biti i uvjerljivije. 

- Nisam znao da nas je moj gol u tom trenutku odveo na Euro. Igrali smo svoju utakmicu i koncentrirali se samo na nju iako smo znali da ovisimo o drugima. Ipak smo imali tri meč lopte, dvije s Grčkom i jednu s Gruzijom, a čim izgubiš jednu ili dvije u kvalifikacijama odmah je teško. Nije loše ni biti drugi u skupini iako smo navikli na najviše jer imamo zaista odlične igrače. 

Darijo Srna bio je sjajan, borio se od prve do zadnje minute.

- Ovo je bila prava Hrvatska, kakvu želimo vidjeti mi i navijači. Pokazali smo karakter i kvalitetu, šteta je što se ostali rezultati nisu poklopili. Ovih dana bilo je zaista teško, živjeli smo pod velikim presingom, ali odigrali smo zaista odlično. Napravili smo dva velika kiksa, Grčku i Gruziju, toga smo svjesni, a sad ćemo se sami izvući.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • stex 12.10.2011.

    Lovren je najslabija karika,Van iz reprezentacije

  • user_48140 12.10.2011.

    ma sve je to ok,ali da su jaki na terenu kao na rijecima eeeeeeeee

  • ppetpet 12.10.2011.

    Cestitke PLETIKOSI sto je pri rezultatu 0-0 obranio 100% prigodu latvijaca....bravo stipe pokazo si da si koncentriran i da si uvijek na nivou

Komentiraj...
Vidi sve komentare