To je to što me zanima!

Igrači tražili duple premije, a Mišković rekao: Polako, dečki

Dok sam ja tu, klub ima jasnu viziju, mi nikad nećemo igrače plaćati, 5, 10, 15 milijuna eura i davati godišnju plaću milijun eura, rekao je Mišković te poručio da će Kek sigurno potpisati novi ugovor
Vidi originalni članak

Dupla premija, dupla premija! Pola u šali, pola u zbilji skandiralo se u riječkoj svlačionici nakon što su prvaci postali i osvajači Kupa.

- U euforiji su dečki, ali nećemo divljati. Oni imaju dobre plaće i premije određene pravilnikom - smirio je želje igrača riječki predsjednik Damir Mišković.

Bio je Mišković i u slavlju jako umjeren u svojem istupu, njegov prijatelj Zdravko Mamić ponovno je bio u elementu poručivši da se ovako nešto više nikad neće ponoviti.

- Nisam čuo što je rekao, ali jasno da će se nama biti teško nositi s Dinamom koji je u organizacijskom smislu i u budžetu daleko ispred nas i svih ostalih u Hrvatskoj - kaže Mišković.

Nisu u Maksimiru navikli na ovakve sezone, ali Riječanima moraju priznati da su i jučer u Varaždinu bili puno bolji.

- Večeras smo pokazali da je onih pet komada u Maksimiru bilo slučajno. Da nismo bili pijani to nam se ne bi dogodilo, trijezni smo pokazali da smo bolji - rekao je Marko Vešović, a riječki je junak s dva gola bio Mario Gavranović.

- Ovo je za sve Riječane i za moju suprugu - kaže riječki centarfor, koji se za koji dan ženi.

Matjaž Kek s Rijekom je uspio ono što nitko nije više od deset godina. Dinamo je definitivno drugi klub u državi.

- Kek i ja imamo usmeni dogovor. On ima ugovor do 15. lipnja. Polako, ima vremena, sjest ćemo i razgovarati - rekao je Mišković, koji ne sumnja da će Slovenac uskoro produžiti svoj ugovor.

- Dok sam ja tu, klub ima jasnu viziju, mi nikad nećemo igrače plaćati, 5, 10, 15 milijuna eura i davati godišnju plaću milijun eura. Ostat ćemo u svojim okvirima - dodaje Mišković.

Rijeka se uspjela podignuti u samo par dana nakon grozne igre i pet komada u Maksimiru.

- Zaključao sam igrače u sobu i počeo im prijetiti. Pametni su to dečki, znali su poštivati finale Kupa – nasmiješio se slavljenik Kek.

Varaždinski finale bio je sjajan. Prštalo je na sve strane od stativa, čudesnih obrana, prije svih Prskala koji je možda i odlučio pobjednika obranivši pri rezultatu 2-1 udarac Hodžića s tri metra. Šteta je samo što neke od najboljih igrača, poput vjerojatno Andrijaševića, više nećemo gledati u HNL-u. Doduše - na oduševljenje Dinamovih navijača - nećemo više gledati ni vucaranje po terenu Machada i njemu sličnih...

Idi na 24sata

Komentari 22

  • biberrr 01.06.2017.

    U Dinamu vrijedi jedino Sudani i golman,donekle Hodžić i Sammir,sve ostalo mijenjati.

  • --- DAVOR --- 01.06.2017.

    Da bi Dinamo bio prvak mora promijenit 80% momčadi! Cijelu obranu osim golmana, 2 napadaća koji trpaju u slučaju da jedan zakaže. Vidjet što stvarno mogu Sammir,Guillerme i Olmo, dat im priliku u prvom dijelu sezone a sve to bez novog trenera koji zna igru složit ništa neče ič jer dovest sad 3-4 igrača za pola milje milju ništa neće promijenit ako to trener ne znaposložit a Petev je imao više nego dovoljno vremena i pokazao je da niti zna niti ima autoritet u svlačionici di mu jedan Balonja Ćorić čita lekcije preko novina. Kondicijski trener je možda i največi preduvjet za sve navedeno jer se vidi da Dinamo nije ni na 50% snage i kondicije u odnosu i na prosječne Europske momčadi a bez toga ni kvaliteta ne može doč do izražaja.

  • 01.06.2017.

    Premija će biti prodaja u neku ligu petice :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare