To je to što me zanima!

Igračice Podravke skinule dres: Uh, baš su začinile kraj godine

Najtrofejniji hrvatski ženski rukometni klub RK Podravka Vegeta slavi 64. rođendan. Tom su prigodom izdali specijalni kalendar na kojem su njihove rukometašice u večernjim haljinama
Vidi originalni članak

Dobre su na terenu s loptom u rukama, ali dobro im ide i pred objektivom fotoaparata. Rukometašice Podravke Vegete začinile su 64. rođendan fotografijama za klupski kalendar. Zasjale su u svečanim večernjim haljinama.

 

- RK Podravka je u svoje 64 godine postojanja obilježila sportsku povijest Hrvatske svojim brojnim uspjesima i trofejima. Veseli nas na ovaj način, prigodnim kalendarom, obilježiti i upotpuniti rođendansko slavlje. Zahvaljujemo ELFS-ima što su podržali i ovu lijepu priču kojom zaokružujemo našu uspješnu suradnju u povodu velikog jubileja – 60 godina Vegete - rekla je Marinka Akrap, direktorica Korporativnog marketinga i komunikacija Podravke.

Rukometašice Podravke suvereno vladaju Prvom hrvatskom ženskom rukometnom ligom gdje su prve i bez poraza u devet utakmica, dok su u grupnoj fazi Lige prvakinja na četvrtom mjestu sa dva boda iz šest utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • _l_ 05.12.2019.

    nadam se da je najbolja na mojem rođendanu!

  • DjuroMutabdzic 05.12.2019.

    Treba pokazat i hrvatske Ljepotice A ne iz Srbije Karleusu.

  • Pivski trbuh_1988 05.12.2019.

    S tim kalendarom u Europu nećem..

Komentiraj...
Vidi sve komentare