To je to što me zanima!

Igraj do kraja! Nije gotovo dok nije gotovo, gospodine Tiafoe...

Tiafoe je laganim korakom, leđima okrenut terenu slavio poen koji na kraju nije osvojio i izgubio je od Medvedeva kojeg u četvrtfinalu čeka naš Marin Čilić, bolji od Kanađanina Felixa Augera-Aliassimea 6-3, 6-4
Vidi originalni članak

'It ain't over till it's over'. Nije gotovo dok nije gotovo. Izjavu je u popularnu kulturu davno ubacila bejzbolska ikona Yogi Berra, a svoju potvrdu na sportskim terenima dobiva gotovo svakodnevno.

Zadnji put, na Washington Openu i teniskom meču između domaćeg tenisača Francisa Tiafoea i Rusa Danila Medvedeva.

Amerikanac je prerano slavio jedan sjajno odigrani poen, već okrenuo leđa Rusu koji je... Znao da: nije gotovo dok nije gotovo.

Tiafoe je ne gledajući teren laganim korakom slavio poen koji na kraju nije osvojio uz aplauz publike Rusu, a smijeh na račun vlastitog ljubimca koji je osvojio taj gem, ali izgubio meč!

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Medvedev je na kraju pobijedio 6-2, 7-5, a u sljedećem kolu (četvrtfinalu) ga čeka - naš Marin Čilić koji je pobijedio Kanađanina Felixa Augera-Aliassimea 6-3, 6-4.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • S1412 02.08.2019.

    Glupost godine!!

  • mali T 02.08.2019.

    Ima sreću da ide na Čilića

  • srce_vatreno7 02.08.2019.

    Obicni američki cirkusant koji niti malo ne poštiva sport kojim se bavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare