To je to što me zanima!

Igraj, Miško! Predsjednik Rijeke želi na teren protiv - Dinama?!

Rijeka osam kola prije kraja HNL-a ima četiri boda prednosti ispred Dinama, a Mišković je uvjeren da će s tom prednosti doći i na Maksimir, a onda želi ispuniti dječačke snove, piše novilist.hr
Vidi originalni članak

Tako je, dobro ste pročitali. Predsjednik Rijeke Damir Mišković je uvjeren da će s Rijeka s četiri boda prednosti doći i na Maksimir, a onda želi ispuniti dječačke snove.

Mišković razmišlja da se registrira kao igrač i u zadnjem kolu zaigra na Maksimiru protiv Dinama, piše Novi list.

Rijeka osam kola prije kraja HNL-a ima četiri boda prednosti ispred Dinama, a Mišković je uvjeren da će s tom prednosti doći i na Maksimir, a onda želi ispuniti dječačke snove. Naime, Mišković je bio vratar Orijenta, Pomorca i Krasice.

Hoće li predsjednik Rijeke uistinu napraviti ovaj potez, tek treba vidjeti.

Podsjećamo, uz čašu piva Mišković je svjedočio pobjedi aktualnog lidera HNL-a, baš kao Hajdukov predsjednik Ivan Kos koji je s Torcidom pratio utakmice Hajduka i Splita 16. listopada prošle godine.

Mišković je svojim navijačima ovom gestom poručio da je on tek jedan od njih, a ljubav je obostrana.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • 18.04.2017.

    prcko i gay na aparatima....hahahahahahahahahahahahahhaha

  • It's kišing 18.04.2017.

    Vec bi se nasla rupa u zakonu i Rijeci oduzelo prvenstvo jer npr Miskovica nisu registrirali na pocetku sezone...kao nastupio igrac koji nije bio registriran i oduzme se Rijeci tocno 5 bodova da padmu na drugo mjesto...

  • markomatić_2 17.04.2017.

    I nova Kantrida samo što nije niknula

Komentiraj...
Vidi sve komentare