To je to što me zanima!

Igrao nakon 10 godina: Bukić u 45-oj zabio dva gola u LP-u!

Perica je i s 45 godina bolji od mnogih! Zaigrao je za Mladost na kvalifikacijskom turniru Lige prvaka nakon desetljeća penzije. Zabio je dva gola u tri četvrtine
Vidi originalni članak

Jedan je od najboljih igrača svih vremena, a u bazenu je posljednji put profesionalno bio prije 10 godina! No, to nije smetalo Perici Bukiću da se u 45-oj godini 'namoči' i pokaže da je još uvijek bolji od mnogih! 

U utorak navečer zaigrao je za Mladost na kvalifikacijskom turniru Lige prvaka, i ne samo to, zabio je dva gola te dvaput asistirao! Fascinantno je da je fizički još uvijek spreman za igranje na najvišoj razini, igrao je čak tri četvrtine. Njemu je igranje vaterpola očito kao vožnja bicikla, nije zaboravio, majstor ostaje majstor! Mladost je pobijedila Marseille 16-6, ali to je manje bitno.

- Izgledalo je kao da nikad nisam ni odlazio - rekao je nasmijani Bukić za Večernji list te dodao:

- Glavni cilj je pomoći mlađim igračima, raditi s njima na treninzima.

Pero je prijavljen za ovu sezonu pa će pomoći po potrebi.

Osvojio je sve

Karijeru je završio 2001. godine, a u prebogatoj karijeri osvojio je sve. Dvaput je bio olimpijski pobjednik, isto toliko puta i svjetski prvak, a četiri puta klupski prvak Europe. Prije tri godine je primljen u Međunarodnu Kuću slavnih vodenih sportova.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zlatko42 07.09.2011.

    to je sportaš od glave do pete.........nažalost danas je malo takvih

  • Kirklander 07.09.2011.

    Kralj

  • Rama u srcu 07.09.2011.

    bravo Pero legendo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare