To je to što me zanima!

Igrao protiv Dinama u finalu Kupa 67', sad umro od korone

Bio je reprezentativac Engleske kad je 'gordi albion' osvojio SP 1966., a godinu dana kasnije je s Leedsom izgubio od Dinama u finalu Kupa velesajamskih gradova. Hunter se zarazio korona virusom i preminuo
Vidi originalni članak

Bivši stoper engleske nogometne reprezentacije i Leedsa Norman Hunter (76) preminuo je od posljedica zaraze korona virusom. Nakon što je imao pozitivan test na korona virus, hospitalizirali su ga te je preminuo u bolnici nakon tjedan dana borbe.

- Ostavio je velik trag u naslijeđu obitelji Leeds Uniteda koje nikad neće biti zaboravljeno. Naše misli su sad s njegovom obitelji i prijateljima u ovim teškim vremenima - oprostili su se od bivšeg igrača na stranicama Leedsa. 

Za Leeds United je odigrao 540 utakmica i zabio 18 golova, a igrao je i protiv Dinama u finalu Kupa velesajamskih gradova kad su 'modri' u prvoj utakmici slavili 2-0 te u uzvratu bez golova osvojili europski trofej. 

Također, u dresu reprezentacije odigrao je 28 utakmica i zabio dva gola, a bio je dio momčadi koja je 1966 na Svjetskom prvenstvu na domaćem terenu uzela zlato.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • netko iz 2 mase 17.04.2020.

    za naslov novinar treba dobit nagradu...zbog crvenog kartona neću reći koju

  • lovac_u_mutnom 17.04.2020.

    Po naslovu bi se dalo zakljuciti da nije igrao 67’ protiv Dinama sad bi bio ziv....

Komentiraj...
Vidi sve komentare