To je to što me zanima!

Igrao s napuklim kopačkama: 'Palčevi su mi plavi od bolova'

Bayernov branič Mats Hummels probušio je vrhove kopački, napravio je mjesta za ozlijeđene palčeve kako bi mogao igrati u derbiju protiv dortmundske Borussije
Vidi originalni članak

Nogometaši nisu samo razmaženi bogataši. Iza zelenih novčanica nerijetko ima puno i krvi, i znoja, i odricanja.

I puno, puno boli. Za klub ga trpe i najveće zvijezde. Poput Matsa Hummelsa. Branič Bayerna iznenadio je svojom obućom u derbiju protiv dortmundske Borussije.

Vrhovi kopački bili su mu pokidani, taman da iz njih provire oba nožna palca. Nije se Hummelsu dogodila nezgoda s obućom, sam ih je probušio.

Da nije, ne bi mogao igrati. Ima problema s palčevima pa ih je morao 'osloboditi' iz stisnute kopačke.

Bio je atrakcija na stadionu u Dortmundu, bilo je nemoguće ne primijetiti dvije rupe na kričavo narančastim kopačkama.

- Ma, imam malih zdravstvenih teškoća s nožnim prstima. Ne mogu staviti veliki pritisak na palčeve jer su potpuno plavi - objasnio je Hummels.

Nije morao igrati, no treneru Juppu Heynckesu je rekao da želi nastupiti protiv Borussije. I bio je standardno odličan, a Bayern je pobijedio 3-1.

- Nadam se da ću vrlo skoro zaliječiti nožne prste da mogu ipak normalno igrati. Probušene kopačke mi ne stvaraju problem, samo malo jače pritegnem vezice - rekao je branič Bayerna.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sena2 06.11.2017.

    Meni su smijesni panjevi koji negativnim komentarima ispunjavaju prazninu u svom zivotu! Zasto? Pa portalcic svako pola godine spomene Bayern, a na portalu cuce 24 sata dnevno ljubitelji spanjofiloje ili ti ga reala/barce, pa stoga i ne cudi toliko mrznje prema BL i Bayernu! Da je kojim slucajem bio ovo igrac spomenute dvojke proglasili bi ga svecem/svemircem

  • AC_MILAN 06.11.2017.

    Mamine princeze ja kad san bia klinac mi smo igrali u cizmama malo ko je ima kopacke

  • LovroVidović 06.11.2017.

    Svaki profesionalni nogometas danas ima na utakmici rezerne kopacke...sto ih nije samo promjenioy

Komentiraj...
Vidi sve komentare