To je to što me zanima!

Igrao s Ronaldom u Manchester Unitedu, danas je mljekar: Ne bih se nikada mijenjao s njim

Dosta o tome razmišljam. Ronaldo se vratio u United i posljednji put kad je bio tu, bio sam i ja. Trenirao sam s njim. Sad sam mljekar i prodajem mlijeko za kašu, a on još uvijek igra nogomet, kaže Eckersley
Vidi originalni članak

Richard Eckersley je umirovljeni engleski nogometaš koji u 160 utakmica nije zabio gol, ali je  trenirao s Cristianom Ronaldom! Danas je mljekar...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dosta o tome razmišljam. Ronaldo se vratio u United i posljednji put kad je bio tu, bio sam i ja. Trenirao sam s njim - prisjetio se Eckersley za Athletic.

Bilo je to 2009. Putevi su im se tada raskrstili. Ronaldo je kao ponajbolji nogometaš svijeta otišao u smjer Madrida, a Eckersley u Burnley. 

ENGLESKI STRUČNJAK 'Ronalda vidim na klupi Uniteda za 18 mjeseci, to je sto posto'

- Sad sam mljekar i prodajem mlijeko za kašu. On još uvijek igra nogomet. To je ludo. Dva razdvojena svijeta. Ne bih se mijenjao s njim. Veoma sam sretan i upravljam svojom sudbinom - tvrdi Eckersley koji je u igračkoj mirovini već šest godina.

Svoju posljednju utakmicu odigrao je 2015. godine u dresu Oldhama protiv Doncastera. Ozlijedio se u 71. minuti i izašao iz igre, ispostavilo se, posljednji put.

NAŠAO JE NOVI DOM Ronaldo se morao iseliti iz vile tek što je stigao u Manchester. Iz kluba kažu: Nije zbog ovaca

- Oldham nije imao novca i ambicija. Vraćao sam se s vjenčanja, imali smo novorođenče i rekao sam da supruzi da se želim oprostiti od nogometa. Bilo je to olakšanje. Imao sam dovoljno novca za šest mjeseci ili godinu. 

Danas Eckersley živi u Totnesu, prelijepom mjestašcu na jugozapadu Engleske

- Imamo svoju kuću, svoj vrt, sadili smo i radili si hranu. To je poput grada bez ceste. Radi se o zajednici od 40-ak ljudi. Svi su vegetarijanci i sve je 100 posto prirodno. Imamo 22 zaposlena i želimo postati najveći distributer mlijeka u Engleskoj. Tko zna, možda ćemo ih dostavljati i Manchester Unitedu jednog dana. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • axl44 27.09.2021.

    Nikad čuo za ovog lika.

  • os-lega 27.09.2021.

    Od 160 utakmica nije zabio gol ( mora da je bio golman)? Pa što mu niste pustili, imao je blistavu karijeru. Sigurno Ronaldo kupuje mlijeko kod njega. Molim članak sutra o spremačici, kosačima trave i ostalima koji su također u "bliskoj vezi" sa Ronaldom.

  • Hasky1982 27.09.2021.

    Kad je Ronaldo igrao u Madridu, ja sam trenirao s njim, samo minimalnih 2200km zračne linije među nama, danas radim na cnc-u, on još igra nogomet, pih... 😂👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare