To je to što me zanima!

Igrat će protiv kluba s čijim se navijačima tukao kao huligan...

HULIGAN U KOPAČKAMA Tukao se s navijačima Leyton Orienta kao član 'firme'. Prošlog ljeta potpisao je ugovor sa Stevenageom i sad igra protiv Leyton Orienta...
Vidi originalni članak

Dean Wells dobio je godinu dana zatvora zbog t učnjave i huliganizma 2010. godine. Bio je dio navijačke skupine Brentforda koji su dogovorili tučnjavu s navijačima Leyton Orienta na ulicama Liverpoola. Sve su snimile kamere.

Tadašnji kapetan niželigaškog engleskog kluba Hampton and Richmond Borough odslužio je 6 mjeseci u zatvoru. Da su životni putevi ponekad neobični, danas bi mogao saznati ako istrči protiv kluba s čijim se navijačima tukao.

- Nadam se da će navijači biti pristojni prema meni - napisao je na Twitteru .

Wells je odslužio zatvorsku kaznu, a dvije sezone nije smio na stadion, ako nije igrao za poluprofesionalni klub. Prošloga ljeta potpisao je za četvrtoligaša Stevenage koji danas igra na gostovanju kod Leyton Orienta i Wells bi mogao biti u prvom sastavu.

Tučnjavu dogovorili na Facebooku

Otišli smo na piće i netko je vidio nešto na Facebooku. Prije nego što sam se snašao, tučnjava je bila dogovorena. Netko je imao briljantnu ideju da se sastanemo na ulicama Liverpoola i sve je ubrzo izmaklo kontroli, rekao je Dean Wells na suđenju 2011.

- Imao sam 25 godina i trebao sam biti pametniji. Ne želim svaljivati krivicu na nekoga. Preuzimam odgovornost. Šest mjeseci u zatvoru pomoglo mi je da stavim stvari u glavi na svoje mjesto - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kralj13 18.08.2015.

    samo krkaj

  • BornaSoldat 18.08.2015.

    i čemu sada vi novinari još dodatno zakuhavate i kurite vatru s nepotrebnim rečenicama..... aj nam svima i meni samo recite zakaj, koji razlog (da netko nastrada zbog prošlosti a vi da imate potrebu kurit vartu)????????? ne razumijem vas jebo me pas.... samo vi rokajte opomenama a niste u pravu... to bi trebali znati ko istinu kroz vaš posao.... ali čemu dodatno kurenje vatre, dovoljno je čovjeku sjebano i ovako zbog gluposti u prošlosti?????? niste fer novinari naši... tužno i žalosno od vas!!!!! pozz

  • nopliz, nopliz 18.08.2015.

    eh ovo što se vidi na kamerama nije ništa i dobije 6 mjeseci zatvora, a kod nas stoka ubaci bengalku policajcu u kacigu i ne dobije ništa ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare