To je to što me zanima!

Iker Casillas u prolazu uhvatio je brazilskog Ronalda za guzu

Na svečanost dodjele Zlatne lopte stigle su mnoge nogometne zvijezde pa tako i Ronaldo Luis Nazario de Lima. Njega je Iker Casillas pozdravio na poseban način
Vidi originalni članak

Vruće je bilo na crvenom tepihu u Zürichu. Svečanost dodjele Zlatne lopte nisu zaobišle mnoge nogometne zvijezde, bivše i sadašnje. Tako je svoje nekadašnje suigrače iz Reala došao pozdraviti i Brazilac Ronaldo Luis Nazario de Lima. Iker Casillas pozdravio ga je na svoj način. Dok je hodao kraj njega ruku pod ruku s djevojkom Sarom Carbonero, Iker je štipnuo Ronalda za guzu.

Zanimljivo je bilo u Zürichu gdje je Leo Messi ušao u povijest i četvrti put zaredom dobio Zlatnu loptu. Cristiano Ronaldo pomalo se navikava na broj 2. Portugalac je treći put u zadnje četiri godine drugi u izboru za Ballon d’Or. 

Jose Mourinho nije došao jer je znao da neće osvojiti nagradu za najboljeg trenera. Portugalac je već drugi put izbjegao dodjelu nagrade, no bez problema se akreditirao kad je s Interom osvojio prvenstvo, kup i Ligu prvaka. Tad je, naravno, dobio nagradu.

Još jedna zanimljiva priča je idealnih 11. Svi su iz Primere. Najbolji trener? Vicente del Bosque. Španjolci su osvojili europski naslov, istina. No da se nije moglo naći mjesta niti za jednog igrača Chelseaja koji su osvojili Ligu prvaka? Zar se zaboravilo kako su Barcelona i Real prošli u Ligi prvaka protiv Chelseaja i Bayerna? 

Nisu prošli. A jedan Andrea Pirlo koji je odveo Juventus do naslova prvaka u tamo nekoj Seriji A? Nema ga ni blizu na popisu idealnih 11...

Idi na 24sata

Komentari 44

  • MijoPejić 09.01.2013.

    Dobit će je i peti put kako je nastavio.

  • daljinac 09.01.2013.

    nogometaši što se s vama događa ? prvo ruska reprezentacija pa sada ovi. nema me više na nogometnom stadionu. sigurno je sigurno !

  • ping-pong 09.01.2013.

    Bezveze, neš ti skandala. Šta bi se onda reklo za košarku, kad igrač ne može ni ući ni izaći s terena ako trener ne potapša po guzi. Još kao djete sam želio biti trener ženske košarkaške ili odbojkaške momčadi! ; )

Komentiraj...
Vidi sve komentare