To je to što me zanima!

Ilija Sivonjić: Ničega se ne sjećam, ali dobro je prošlo

Doktori su mi rekli da odmorim dan, dva te da ću biti spreman za Osiječane u nedjelju, kaže mladi napadač Dinama nakon detaljnih pregleda
Vidi originalni članak

Ilija Sivonjić razgovarao je s novinarima ispred maksimirskog stadiona. Odjednom, izgubio je svijest i pao. Rukama prislonjenim uz tijelo glavom je “ublažio” pad.
- Samo mi se zamračilo. Posljednje što sam vidio bilo je lice Marija Mandžukića lice - rekao je Sivonjić.
Mario Mandžukić i novinar SN-a sagnuli su se i okrenuli Iliju na bok. Rukama su pokušali dohvatiti jezik, kako se Sivonjić ne bi ugušio. No zubi su mu bili čvrsto stisnuti.
- Bio sam priseban i na vrijeme reagirao. Znao sam da mu moram izvaditi jezik iz grla kako se ne bi ugušio - rekao je Mario Mandžukić. Nakon gotovo pola minute, Sivonjiću su uspjeli “vratiti” jezik na “mjesto” te je mladi napadač Dinama došao svijesti.
- Nikad mi se to prije nije dogodilo. Mislim da je razlog u tome što nisam doručkovao. Osjetio sam slabost, pao sam i to je sve čega se sjećam - rekao je Sivonjić.
Već sljedeće minute bio je kod Dinamova liječnika, da bi potom otišao u KBC Rebro.
- Hvala Bogu da je sve ispalo dobro. Bio sam na neurološkoj klinici na Rebru. Radili su CT i EEG. Nalazi su BO, što znači da je sve super. Doktori su mi rekli da se odmorim dan ili dva te da ću potom biti spreman za nedjeljnu utakmicu protiv Osijeka - rekao je Sivonjić pri izlasku iz bolnice. Na Kup-utakmici protiv Zagreba, Sivonjić je sjedio na klupi za rezervne igrače, pokraj trenera Krune Jurčića.
- U četvrtak ide na novi pregled, a u petak će već trenirati s momčadi - rekao je Jurčić.
Nakon utakmice u svlačionicu je po Sivonjića došao njegov menadžer Ivan Cvjetković. Izlazivši iz svlačionice Sivonjić nije progovorio niti riječ, dok je Cvjetković dignuvši palac kratko dobacio:
- Ne brinite, sve je u redu, sve je u redu!

MANDŽUKIĆ: BOG ME NAGRADIO ZA ILIJU
Sreća da sam bio priseban i pravodobno reagirao. Pomogao sam Iliji i dragi Bog me nagradio tako što sam zabio tri gola Zagrebu, rekao je junak Kup-utakmice protiv Zagreba Mario Mandžukić.
- Moram čuvati Iliju. Ipak nas dvojica imamo istog menadžera. ha, ha, ha... - našalio se Mandžukić.

SIVONJIĆ PODSJETIO NA SVILOKOSA
Marija Mandžukića i novinara SN-a uhvatila je panika kada se Sivonjić srušio, ali reagirali su pravodobno i spasili Iliju. Mandžukić je ne tako davno mogao i iz prve ruke vidjeti što mu je činiti kada se netko na ovakav način sruši. Na Dvoranskom PH u Zadru usred utakmice Šibenik - Zadar na podu je završio sudac Vlado Svilokos. U toj je situaciji u ulozi 'spasitelja' bio mladi nogometaš Zadra Marko Rašo. Srećom, i Svilokos se brzo oporavio, i njegove su pretrage pokazale da se radilo samo o iscrpljenosti.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • marko00 19.03.2009.

    neznam stvarno što sam krivo reko, u svome komentaru, reko sam samo istinu i ništa više , a istina je ta da se nepiše osiječani već osječani i to vrijeđa mene kao osječanina, i nakon 8 sati od mog komentara vi još niste promjenili to

  • drug Tito_1 19.03.2009.

    sve veze i doping, nema više pravih sportaša...

  • nino95 19.03.2009.

    da ziher @bosnia kao da mu je ovo prvi put da je stao pred kamere,vidjelo se tokom cijelog intervjua da je iscrpljen ali to je mozda zbog sunca ili prenapornog treninga...ugl dobro je proslo

Komentiraj...
Vidi sve komentare