To je to što me zanima!

Ima 43 godine, neće u mirovinu: Buffon se vraća gdje je počeo!

Buffon je već s 13 godina otišao u Parmu gdje se priključio mlađim selekcijama kluba, a već sa 17 godina debitirao je i u Serie A. Za Parmu je skupio 168 ligaških utakmica, a sad bi se tamo trebao vratiti
Vidi originalni članak

Gianluigi Buffon vraća se u Parmu!

Kako javlja talijanski Corriere della Sera, legendarni talijanski golman odlučio je kako usprkos svojim godinama (43) i dalje neće objesiti kopačke o klin, već upravo suprotno - vratit će se tamo gdje je sve počelo.

Buffon je razgovarao s predsjednikom Parme Kyleom Krauseom i uspio je dogovoriti uvjete. Dogovorili su ugovor koji bi trebao trajati čak dvije godine, a Buffon bi trebao preuzeti kapetansku traku te ostati u klubu po završetku karijere - kao trener.

Buffon je već s 13 godina otišao u Parmu gdje se priključio mlađim selekcijama kluba, a već sa 17 godina debitirao je i u Serie A. Za Parmu je skupio 168 ligaških utakmica u seniorskoj konkurenciji, a potom je 2001. godine otišao u Juventus.

Dva desetljeća od odlaska Buffon bi se tako trebao vratiti u klub koji se nalazi u drugoj ligi, a u ugovoru ima i klauzulu o velikom bonusu ako se Parma vrati tamo gdje pripada - u elitni rang talijanskog nogometa!

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Slender 15.06.2021.

    On nema ligu prvaka, a Timo Werner ima.. 🥴🤮

  • Ne molat! 14.06.2021.

    Najbolji golman i legenda...Buffon samo ti brani tko ti brani. Nekim miševima smeta...

  • 14.06.2021.

    Legenda nadam se da ce jos igrati

Komentiraj...
Vidi sve komentare