To je to što me zanima!

Ima 50-ak kg viška, ali prvak ga se ipak boji: 'On je malo lud'

Joseph Parker, Deontay Wilder... Svi žele u ring s Joshuom, a Britanac je otkrio da bi mu najteži protivnik bio - Tyson Fury koji se navodno opako priprema za povratak u ring. Posljednje snimke baš to i ne potvrđuju
Vidi originalni članak

Parker? Ne pokušavam ga omalovažiti, ali mislim da bih se poigravao s njim. Bez problema. Wilder? Nokautirao bih Wildera, trebalo bi mi vremena, ali bih ga uspio nokautirati. Wildera bih nokautirao jednim udarcem. Ne kažem da bih ga odmah pogodio, ali kada ga jednom pogodim, bit će gotovo, komentirao je Anthony Joshua svoje izazivače u obrani naslova.

Navijači zazivaju meč s Wilderom, u redu čeka Novozelađanin Joseph Parker, a u posljednje vrijeme sve se češće spominje i Tyson Fury koji se navodno vratio treninzima i želi se uključiti u sami vrh boksačkih teškaša. A upravo Fury za Joshuu bi, čini se, mogao biti najteži protivnik.

- Fury? Uh, to bi bio ružan meč, nespretan je, visok ima nezgodan stil... Da vam budem iskren, on je malo lud. Bio bi to meč kao onaj s Kličkom, teška borba, muka do samog kraja. Nije me Fury oduševio u meču s Kličkom, ne poštujem takav način boksa. Više su se natjeravali po ringu nego boksali - priča Joshua.

A kako Fury sada izgleda, Joshua se ne mora bojati da će mu uspjeti pobjeći u ringu. Ima barem 50-ak kilograma previše, no i takvog prvak ga se, čini se, boji više nego Parkera i Wildera.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • bonecrusher 04.12.2017.

    Fury trenutno izgleda kao čunj - bova u kuglani.

  • cimerrr 25.11.2017.

    Samo Wilder je svjetski prvak i kao takav svakako najopasniji. Ali Joshua ne bi trebao ići odmah na Wildera,pametnije je igrati na sigurno i uzimati novac na slabijim protivnicima. I Fury je nezgodan i neporažen kada je spreman,ali ovakav Fury nema što tražiti u Top 10. U biti,nakon što su otišla braća Kličko,teška kategorija je opet postala zanimljiva i neizvjesna.

  • 24.11.2017.

    Haahhahah Joshua otkrio da bi mu furry bio najtezi...naravno on bi bio najlaksi jer od Wildera je zgodno dobit po nosu...a ovaj Fury je laganica...pa posto menadjeri boxaju danas on ce i dobit T.F.

Komentiraj...
Vidi sve komentare