To je to što me zanima!

Ima li kod Barce netko pošten? Eto'o optužen za utaju poreza

Samuel nije jedini igrač Barcelone koji ima problema sa zakonom. Sličan slučaj je zahvatio i Messija, a nedavno i brazilsku zvijezdu Neymara. Pa, ima li u toj Barci tko pošten, pitaju se ljudi
Vidi originalni članak

Kamerunac Samuel Eto'o je pod prijetnjom zatvora u trajanju od deset godina. Španjolski tužitelji optužili su ga da je utajio porez dok je igrao u španjolskoj Barceloni. Riječ je o razdoblju od 2006. do 2009. godine, piše El Pais.

Tereti ga se za 3,5 milijuna eura, dok tužitelji traže i novčanu kaznu u iznosu od 14 milijuna eura. Kamerunac trenutno igra za turski Antalyaspor.

No, Samuel nije jedini igrač Barcelone koji ima problema sa zakonom. Sličan slučaj je zahvatio i Messija, a nedavno i brazilsku zvijezdu Neymara.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ibracadabra09 25.11.2016.

    Pa samo budale plaćaju porez..Kod nas je Todorić dužan državi koliko hoćeš a mi koji plaćamo imamo više problema nego koristi od toga.

  • sena2 24.11.2016.

    Sta reci?Kako netko normalan moze navijati za takav Klub koji isto kao i njegovi igraci vara drzavu i narod!Jer kad drzava nemoze da naplati od nekog porez automatski izmislja novi namet obicnim gradjanima da bi nadoknadila neplaceni porez!Obicni narod placa ljubav voljenog kluba

  • AnteG 24.11.2016.

    barca i poštenje?! :D hahahaha - jedino Ovrebo! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare