To je to što me zanima!

Ima li tome kraja?! Manchester nudi Mülleru 380.000 € tjedno

Manchester United spreman je za Thomasa Müllera Bayernu platiti i 100 milijuna eura, a njemačkom nogometašu ponuditi tjednu plaću od bolesnih 380.000 eura
Vidi originalni članak

Od dolaska u Manchester United Lous van Gaal ruši sve rekorde. No, na žalost po navijače Uniteda, ne po broju trofeja nego u transferima. Prošle godine trošio je šakom i kapom, a ove godine nastavlja po istom prokušanom receptu.

Posljednji u nizu igrača koje želi dovesti na Old Trafford je Thomas Müller (25). Za njemačkog napadača Bayernu nudi 80 milijuna eura, no čelnici bavarskog diva svojim su navijačima nakon odlaska Schweinsteigera poručili da nijednog igrača više neće prodati u Manchester. 

'Crveni vragovi' ipak neće odustati tako lako te engleski mediji sada tvrde da su spremni ići do 100 milijuna eura odštete. A to je cifra na koju će Bavarcima zaiskriti u očima. 

A koliko su cifre u svijetu nogometa podivljale govori i podatak da su Englezi spremni Mülleru ponuditi 380.000 eura tjedne plaće, što je oko 20 milijuna godišnje. Bila bi to plaća u rangu Messija i Cristiana Ronalda. Na to Thomas, naravno, nije imun i izvještaji iz Njemačke govore da ga itekako zanima prelazak u United. Bio bi to samo još jedan od bjegunaca iz Bayerna u eri Pepa Guardiole...

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Stručni komentator 21.07.2015.

    G O O D G A M E M O N E Y U N I T E D ! !

  • tusam 21.07.2015.

    dajte radije pišite kakve sve sirotinje ima po svijetu koji nemaju kaj jesti a ne to!!!

  • El Tractor 21.07.2015.

    Slika govori sve, dobar igrač, ali ove cifre su smiješne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare