To je to što me zanima!

Ima se, može se: Derrick Rose odlučio je ne doći na utakmicu

Svi u klubu su bili šokirani kad su vidjeli da u svlačionici nema Derricka Rosea. Nitko nije imao pojma zašto ga nema. Zvali su ga na mobitel, otišli mu čak i u stan, no nitko ga nije pronašao
Vidi originalni članak

Prvo su zabrinuto gledali na sat. Prošlo je pola sata, a Derricka Rosea nije bilo u dvorani. Potom ga je pomoćni trener zvao na mobitel. Nije se javljao. Otišli su mu čak i u stan, no ni tamo nije bilo nikoga. Ponajbolji igrač Knicksa nije došao.

- Derricka Rosea nema, umjesto njega igrat će  Brandon Jennings - objavili su iz NY Knicska nekoliko trenutaka prije početka i šokirali cijelu dvoranu.

Tek tako, bez objašnjenja. Uostalom, nisu ga ni imali. Nitko nije imao pojma gdje je. 

- S njim je sve u redu. Ne želim previše govoriti o tome jer ne znam točno o čemu se radi. Teško mi je što nije tu, ali čuo sam se s njim i s njegovim zdravljem je sve u redu. Ozljeda nije razlog nedolaska na utakmicu - rekao je Joakim Noah, koji je Roseov suigrač od 2008. godine, kad su zajedno igrali u Chicagu.

Prema neslužbenim informacijama, Rose je ljutit na trenera Jeffa Hornaceka. 

- Zašto ga nema? Nemam pojma, nemam dovoljno informacija da vam odgovorim. Ako me želite pitati nešto o utakmici, pitajte. O Roseu ništa ne znam. Nadam se da će se sljedeću utakmicu pojaviti - rekao je trener Knicksa Jeff Hornacek.

O utakmici ga nisu previše pitali jer su Knicksi opet izgubili. Ovaj put 110-96 pobijedili su ih New Orleans Pelicansi, a to je Knicksima osmi poraz u posljednjih devet utakmica. Momčad izgleda kao da svatko igra za sebe i jedva čeka kraj sezone. Inače, Rose se u međuvremenu javio i rekao da ima obiteljskih problema koje mora riješiti. I to je bilo to. Knicksi sutra igraju u Philadelphiji, a nitko u klubu ne zna hoće li se Rose pojaviti na utakmici. Na mobitel se ne javlja...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • strmi007 10.01.2017.

    pa to nisu istine

  • dinamojavolim1 10.01.2017.

    Navodno nije igrao zbog obiteljskih problema...

  • ZamrznutaSarma 10.01.2017.

    Rose-u da se nije dogodila ona nesreca 1. s koljenom, bio bi jedan od najvecih ikada u NBA-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare